Limburg in beeld – Weustenrade
Limburg in beeld – Weustenrade

Limburg in beeld – Weustenrade
We lopen lekker de brommelerberg op en bovenaangekomen hebben we een mooi uitzicht rondom. Bij helder weer kun je hier heel Heerlen zien liggen en aan de andere kant Klimmen. Op de kop vlakbij hoeve Terlinde staan twee eenzame bomen met daarvoor een wegkruis. De hoeve staat markant aan de autoweg, daar waar de stadsautoweg (N281) richting Ten Esschen en de A76 richting Aken zich splitsen.Heel in de verte zien we Weustenrade liggen. Diep in het dal. We komen binnen bij de voormalige oliemolen en lopen verder het durpke in. Meteen valt de grote witte boerderij op. Keurig verzorgd en mooi in de verf.19 Comments

  1. Wat een mooi huisje! Die witte boerderij dan.. Doet me echt denken aan Duitsland met die balken zo.
    Ben de specifieke naam dus nu ff verloren… 🙂
    Geloof dat als ik je hele route ga lopen ik wel ff bezig ben, dus ik hou me maar bij andere kleine stukjes.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.