Me! op vrijdag
Me! op vrijdag

Me! op vrijdag

Het examen gisteren viel me even vies tegen, niet dat het moeilijk was, maar de stof is zo ontzettend saai en zo slecht geschreven dat je er niet eens makkelijk door heen leest. Volgens mij moeten we daar gewoon goede schrijvers zoals Wim. T Schippers voor inhuren (de stem van Ernie uit Ernie&Bert). En daarnaast heb ik gewoon weinig tijd gehad om me op het examen voor te bereiden. De vraag of ik geslaagd ben moet ik nog even met “ik weet het niet” beantwoorden. Er zaten een aantal vragen bij die op verschillende manieren gelezen konden worden. Ik had al diverse voorbeeldexamens gezien, maar nog gene zo warrig als die van gisteren. Het resultaat volgt later, en als het slecht is gaan we gewoon nog een keer. Maar dat het onderstaande niet kan snap ik zelfs…

UPDATE: Geslaagd, met een 9….25 Comments

  1. hanscke

    Dat is wel een heel warrige uitslag, een negen als je zelf geen inschatting kon maken van hoe het was:-), nee hoor uitstekend gedaan, gefeliciteerd! Dat zit maar weer in de pocket.

  2. Ik heb een tijdje in GB gewerkt, dan leer je pas echt hoe het niet moet. Ik werd er bijna vermoord door iemand die niet met een nietpistool kon omgaan. En dat van die bovenstaande foto is daar een gewone werkwijze in een fabriek, behalve dat die trapvasthouder even voor zijn rookpauze buiten staat. Ik heb wel eens gedacht hoe die slapstick-filmpjes bedacht zijn, maar dat blijkt dus gewoon een registratie van de realiteit. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.