Keek op de afgelopen week (11)

Keek op de afgelopen week (11)


basisveiligheid VCA
We hebben de afgelopen week weer een hoop geleerd. We weten weer hoe we een vaatwasser moeten inbouwen, alleen de sierdeur zit er nog niet op. Maar aangezien mijn vrouw as zaterdag haar verjaardag viert zal die er deze week in ieder geval op moeten komen. We weten ook weer hoe we een diploma moeten halen. Dat was alweer een tijd geleden. Het diploma is gelukkig tien jaar geldig, en daarna zijn we toch met pensioen. Tenminste, daar ga ik vooralsnog vanuit. En gisteren was het winkeldag, samen met mijn vrouw en dochter op stap. Ik heb er een stel platpoten aan overgehouden. Ik ben bij dat er op sommige plaatsen stoelen staan om even te pauseren, volgende keer breng ik ze gewoon en ga dan weer snel naar huis. Vanmiddag gaan we even naar Maastricht, naar het Centre Ceramique daar is de tentoonstelling China Dino. Waarover later meer. Ik amuseer me wel vandaag. Ga fijn naar buiten en denk niet aan Me!.

24 Comments

 1. Dan is dat certificaat van mij nog maar een jaar of 3 geldig. Ik heb er trouwens nooit wat aangehad. Na het behalen heb ik ontslag genomen en bij de volgende kantoorbaan had ik er niets aan.

  Ben trouwens wel van mening dat er regelmatig een soort bijscholing moet zijn. Inzichten veranderen nu eenmaal.

 2. Gefeliciteerd met je diploma! Moet een lekker gevoel geven dat je er nu voor 10 jaar vanaf bent!

  Hahahahaha shoppen met de vrouw en een dochter is ook wel een beetje te veel van het goede! πŸ˜‰

 3. Uiteraard leg ik een tegenbezoek af na jouw bezoek aan mijn log.
  Moet je ook nooit doen samen met vrouw en dochter winkelen. Daar hebben de dames alleen maar hinder van. πŸ˜€
  Ik hoop dat je geen spijt krijgt dat je de zon de zon gelaten hebt vanmiddag. Dat de tentoonstelling het waard was om bezocht te worden.

 4. Wat flauw nou zeg… Het gaat toch niet om die platpoten, maar om de gezelligheid? Tsss, mannen zijn ook helemaal niks gewend he?!

  Het diploma mag dan misschien wel 10 jaar geldig zijn, als je niet op de hoogte blijft, had je m ook net zo goed niet kunnen halen! Ook al is het dan misschien verplicht binnen het bedrijf.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: