Keek op de afgelopen week (12)
Keek op de afgelopen week (12)

Keek op de afgelopen week (12)

Soms moet je eens gek doen en gewoon doen wat anderen ook doen. Ofwel op het verzoek van Redstar eens mijn desktop laten zien op mijn blog (show me your desktop). U ziet geheel in sfeer, maar schijn bedriegt. Ik wissel nogal vaak van achtergrond. En het komt me goed uit, want eerlijk is eerlijk: als het zaterdag is, je de hele dag bezig bent geweest met boodschappen halen omdat mijn vrouw de verjaardag viert, gesjouwd heb met stenen, grond e.d. in de tuin. en dan na afloop van het feest nog een log moet plaatsen, is dat wel zo makkelijk. Geen teksten verzinnen, geen plaatjes zoeken, gewoon je desktop plaatsen en that’s it. (klik voor een grotere abeelding)
Ik heb me overigens voorgenomen om vanaf vandaag alleen nog maar een balansdag te hebben, voor de komende paar maanden. Ik weet het, het is en blijft een jojo effect, maar niets doen is ook niet goed. Dan ga ik straks over de honderd…. (kilo’s bedoel ik).

19 Comments

 1. Catman (Frank)

  Dieet! afvallen! honderden kilo’s ben ik al afgevallen! Alleen niet in een keer. Volgens de heren geleerden is jojo-en veel gevaarlijker als een paar kilootjes te veel. Eenmaal aan het jojo-en betekent dieet dan ook levenslang hebben. Dat is voor mij niet meer op te brengen. 🙁

 2. Hai! Gefeliciteerd met je vrouw. Leuke dag gehad? Alleen maar balansdagen? Getsie, klinkt als dieet. Magje best eens per week wat lekkers eten/drinken hoor. Gewoon om jezelf te verwennen dat je de hele week je best hebt gedaan. Maar dan alleen als je de hele week je best hebt gedaan 😉 hihi
  En ja! B = back. Maar nog maar net hoor, daarom was ik hier nog niet langs geweest. Zal vanaf heden wel weer vaker voorkomen. laterz!

 3. Gefeliciteerd! De verjaardag heb je inmiddels achter de rug en je kunt nu heerlijk voor je beeldscherm gaan zitten en bijkomen van het hele gebeuren met een prachtig uitzicht op een skyline! Ziet er heel stijlvol uit (en zo opgeruimd ook!) 😀

 4. Wauw, jouw uitzicht op de peecee mag er zijn. Mooie sfeervolle plaat en zo te zien ook geen rommel op je desktop, behalve wat icoontjes onderin.
  van harte gefeliciteerd, ik wens jullie een gezellige dag toe. Tja en wat dat balansdagje betreft, mij bevalt het meer dan goed om te bewegen, misschien ‘wijd’ ik daar wel een blogje aan 😉
  Fijne dag!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.