En koud dat het was…
En koud dat het was…

En koud dat het was…

Mijn vriend Humberto is weer terug van het skieen, of eigenlijk het snowboarden. Een beetje spierpijn en koud dat het was (-18). De foto zegt genoeg, die had hij dus niet door moeten mailen… Ik ben er nooit geweest en wist niet dat die snowboards zo groot zijn. ik dacht meer aan skateboard formaat. Vandaag is voor mij een lastige, maar aan de andere kant ook feestelijke dag. De eerste stap in een groot project moet volgens plan vandaag af komen. En dat gaat lukken. Eigenlijk tijd voor een feestje, maar doen we wel als alles in april wordt afgerond. Dan is het voorlopig afgelopen met de stress. Yes, and I feel fine…19 reacties

  1. Jan

    Eigenlijk mis ik dit soort winters hier een beetje. Voor het schaatsen en een eventuele 11 Steden Tocht zou ik het wel eens willen . -18 en een stevigen oosten wind. Aan de andere kant met de huidige gas prijzen zou het een ramp worden voor vele huishoudens..Het is dus wat dubbel. Ik denk dat het beter zo maar wat kunnen laten . Gr. Jan

  2. da’s nou precies de reden dat deze dame niet naar de sneeuw wil om te sporten! Veel te koud… brrrr!!
    Prinses wil binnenkort op snowboardles! Ze doet maar… ik wuif gezellig vanaf een restaurantje!! Lekker met een warme mok thee!!

  3. Dat board is groter dan die ik toendertijd in bruikleen had. Maarja, ik ben dan ook een niet zo vreselijk groot meisje, vandaar. En het was toen ook geen min 18 want dan was ik heel niet naar buiten gegaan. Met zo’n temperatuur ga ik lekker binnen, bij het haardvuur, een boekje lezen. Was het in Finland? Daar was mijn broer laatst en die had het erg koud.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.