Paasweekend
Paasweekend

Paasweekend

Meubels of auto’s heb ik voorlopig niet meer nodig. Rust en tot rust komen staat voorop in dit paasweekend. Lekker genieten dus van een heerlijke paasbrunch. En vanmiddag Gourmetten met de hele familie. Niks vegetarisch maar gewoon veel vlees, en vis en garnalen. Stokbroodje erbij met wat kruidenboter en een paar heerlijke sausjes. Het water loopt me nu al in de mond. Btw, in het weekend heb ik de film 10.000 BC in de bioscoop gezien. Een mooi verhaal, niet helemaal realistisch, zeker niet historisch verantwoord, maar zeker de paar uurtjes van het kijken waard. Alleen stonden we bij de kassa hadden net afgerekend toen het ons te binnen schoot dat we nog een bioscoopbon hadden. Ach ja, je kunt niet alles hebben.
Update: Brillie schreef het al in zijn reactie: “die kunnen niet meer stuk….” ofwel met dank aanvaard ik het aan mij toegekende bloglintje. Het is me een eer en een genoegen om dit lintje op mijn site te mogen zetten.


19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.