Weer werken


Vandaag mogen we weer in alle vroegte gaan werken. Het zal wel een druk weekje worden na mijn spijbelen vanaf de helft van de vorige week. Gisteren lag hier buiten de grond bezaaid met witte kristallen, hetgeen achteraf sneeuw bleek te zijn. Sakkerju, het was ook nog koud ook, en nat. En dan allemaal van die auto’s over de straat met van de oranje knipperbollen boven op dak die daar andere witte kristallen overheen gooien. Nou ja, een beetje grijs geworden door de ouderdom vrees ik. En dat was dan op tweede paasdag, hartje lente zou je zeggen. Maar daar wilde ik het eigenlijk helemaal niet over hebben. Gisteren ben ik nieuwe inspiratie gaan opdoen in Raamsdonkveer, voor mijn zaterdagblogjes over auto’s. Je moet tenslotte ook wat research verrichten. Zeker nadat ik afgelopen zaterdag op mijn vingers was getikt voor een vautje. Op de terugweg via Hasselt(B) hebben we een Belgische Big Mac verorberd. En hoezo uniform, welk uniform, niemand had daar een uniform, zelfs de gerechten waren niet uniform. Totaal niet te vergelijken met de Maccies hier, en ze hebben er wel echte mayonaise, rietjes waren ze vergeten en een servetje kon er ook al niet vanaf. Het was een beetje vreemd, maar wel lekker, het was zo op. Mijn Kia was de enig(st)e auto met Nederlands kenteken daar.

14 Comments

 1. Ach zo’n belgische Mac gaat er altijd in en je bent weer even in het buitenland geweest, net zo makkelijk!

  Ben benieuwd wat er uit je research gaat komen! 😉

 2. Heel apart die kristallen, die hadden we hier in Utrecht ook 😉

 3. lekker zo,n belgische mac ,
  heb ik ook ooit gegeten.

  van mij mag die sneeuw weg, wil nu lente

 4. En het blijft maar doorgaan met die kristallen, van mij mag het ook ophouden..

 5. Moet ook weer werken… 🙁

 6. Hier sneeuwt het op dit moment ook nog…

 7. ’t Viel vanochtend op de meeste plaatsen niet mee om op tijd op het werk te komen met al die sneeuw, heb ik begrepen. Ruim 800 km file … Hopelijk ben je er goed en schadevrij doorheen gerold.

 8. Al drie fikse sneeuwbuien vandaag, en elke keer ben ik lekker naar buiten gegaan Hehe, hebben we toch nog wat winter gehad!
  Dat gebouw lijkt wel een kerk. Maar het is natuurlijk een moderne tempel. 😉

 9. Aan al het goeds komt een eind 😉

 10. Zo had ik laatst een veggie burger bij burger king in Londen. Niet te kanen dat ding, maarja het sneeuwde toen ook niet. Vandaar.

 11. Tja, ook ik moest er vandaag aan geloven. Maar vanuit huis is dat toch best te doen..

 12. In Italie verkochten ze bij de Mac spaghetti toen wij er jaren terug op vakantie waren.

 13. KIA? Mijn God, ja, dat is inderdaad heel erg.

 14. Hartje lente is wat overdreven, pasen is juist het prille begin.
  En heel de maand april kan het nog sneeuwen.

Geef een reactie