Vliegen naar ArubaZoals de meesten van jullie wel weten komt mijn vriend Humberto uit Aruba. Zijn ouders wonen nog in Aruba en komen regelmatig hier op bezoek. In deze winterse periode is het daar heerlijk warm en de foto’s van deze twee vogels bewijzen dat. De foto’s zijn onderhand in hun achtertuin gemaakt. Ze geven een zo warm gevoel dat ik meteen de neiging heb om in het vliegtuig te stappen en een plekje uit te zoeken in de omgeving van Bloemond Bungalows. Perfecte gidsen heb ik al, nu nog even over mijn vliegangst heenkomen. Even een klik op de foto’s en u krijgt een groot exemplaar te zien. de Barika geel (geel borstje) heet in het nederlands een suikerdiefje. De Trupial heet in het nederlands oranje troepiaal.

18 Comments

 1. Daar nu even naar toe lijkt me ook heerlijk!
  Gelukkig kan dat via internet toch even.

 2. Ik had dit geschreven kunnen hebben. jarenlang heeft vliegangst me aan de grond gehouden tot ik erachter kwam dat angst hebben een keuze is en mij heel erg belemmerde in wat ik wilde doen, namelijk reizen. Nog steeds ben ik niet dol op vliegen maar ik laat de angst hiervoor niet langer mijn weg bepalen. Je angst loslaten geeft een mega gevoel van vrijheid. Leef je leven 🙂

 3. Prachtige vogeltjes. Ik blijf ook lekker thuis 😉

 4. Ik zou ook zo lekker ergens willen gaan overwinteren! Ben een paar jaar geleden naar de dominicaanse republiek geweest en dat was h-e-e-r-l-i-j-k!

 5. Ik zou maar snel die vliegangst opzij zetten en lekker gaan genieten daar in Aruba!

 6. Vrolijke foto’s! Zou ook wel eens naar Aruba willen…

 7. Ik vind dat altijd grappig klinken: wonen IN Aruba… je woont toch OP Aruba, het is een eiland… en IN een eiland wonen kan toch niet… Aruba is wel schitterend, ben er in januari geweest…

 8. Als het kan gelijk doen joh.

 9. Leuke beestjes, lekker kleurtje! Die hebben nooit vliegangst en hoeven ook geen vliegtax te betalen! 😛

 10. Zon, warmte en frisse kleuren … heerlijk!
  Maar ik wacht toch maar gewoon op de warmte hier, want ik ben ook niet zo’n vliegenier.

 11. En vrees dat ik die vogeltjes ook zal ontmoeten… in september stap ik in het vliegtuig richting Antillen… nu nog even over het idee heen groeien dat ik 10 uur in een vliegtuig zit….

 12. Vliegen is ook niet mijn hobby, maar je komt er wel eens ergens door:-)

 13. en die juweeltjesvliegen daar zo maar los? Blijf maar lekker hier, de fitis is al terug, en je wilt er toch bij zijn als de zwaluwen weer terugkomen?.

 14. wat een prachtige foto,s…………
  en tja vliegangst ik herken het.
  andere mensen zeggen zo makkelijk dat je er over heen moet stappen maar ik niet hoor,
  als het aan peter ligt zitten we over 3 weken in egypte maar mij niet gezien.
  blijf liever met de voetjes op de grond.

 15. Ik heb geen vliegangst, ik zou zo weg kunnen…..Prachtige foto’s! Smaakt naar meer

 16. Zet die vliegangst overboord dan kan je daar lekker gaan genieten!

 17. Ik ben ook geen echte fan van vliegen, maar als je wat van de wereld wilt zien dan ontkom je er niet aan.
  Misschien eerst een korte vlucht naar Engeland ofzo op de proef doen?

 18. Een stukje paradijs in je achtertuin zeg maar……zucht!

Geef een reactie