Zoals de meesten van jullie wel weten komt mijn vriend Humberto uit Aruba. Zijn ouders wonen nog in Aruba en komen regelmatig hier op bezoek. In deze winterse periode is het daar heerlijk warm en de foto’s van deze twee vogels bewijzen dat. De foto’s zijn onderhand in hun achtertuin gemaakt. Ze geven een zo warm gevoel dat ik meteen de neiging heb om in het vliegtuig te stappen en een plekje uit te zoeken in de omgeving van Bloemond Bungalows. Perfecte gidsen heb ik al, nu nog even over mijn vliegangst heenkomen. Even een klik op de foto’s en u krijgt een groot exemplaar te zien. de Barika geel (geel borstje) heet in het nederlands een suikerdiefje. De Trupial heet in het nederlands oranje troepiaal.

18 Comments

  1. wat een prachtige foto,s…………
    en tja vliegangst ik herken het.
    andere mensen zeggen zo makkelijk dat je er over heen moet stappen maar ik niet hoor,
    als het aan peter ligt zitten we over 3 weken in egypte maar mij niet gezien.
    blijf liever met de voetjes op de grond.

  2. Ik had dit geschreven kunnen hebben. jarenlang heeft vliegangst me aan de grond gehouden tot ik erachter kwam dat angst hebben een keuze is en mij heel erg belemmerde in wat ik wilde doen, namelijk reizen. Nog steeds ben ik niet dol op vliegen maar ik laat de angst hiervoor niet langer mijn weg bepalen. Je angst loslaten geeft een mega gevoel van vrijheid. Leef je leven 🙂

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.