Een korte nacht
Een korte nacht

Een korte nacht

Ik ben al een paar weken aan het sukkelen met een verkoudheid die maar niet weg wil gaan. Dan gaat het weer een beetje en dan hoest ik me de longen uit het lijf. Gisteren ging het weer helemaal mis, door het hoesten krijg je dan ook nog een knetterende koppijn en pijn op je borst. Maar voor de rest gaat alles goed hoor. Alleen bleef er weinig inspiratie over voor een logje vandaag. En dan hebben we ook nog een korte nacht voor de boeg. Eens kijken hoe het gaat de rest van de dag.


18 reacties

 1. off topic, wil ik even reageren.
  je hebt gelijk met je museum
  🙂
  maar tegelijkertijd kan ik door die nieuwe apparaten veel digitaliseren en dat was mijn opzet.
  ik heb er 3 jaar voor geknokt en ben trots dat het me is gelukt.

  werkze straks
  ………….

 2. Ik kan erover meepraten, zij het dat dat gelukkig alweer een paar weken geleden is.
  De zomertijd is intussen in het land, nu het mooie weer nog, want daar zijn we met z’n allen – zeker na die koude witte Pasen – hard aan toe.
  Beterschap!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.