Down on thursday
Down on thursday

Down on thursday

Gisteren was voor wat mij betreft een dag om even bij stil te staan. Van zeven uur in de ochtend tot vroeg in de avond hollen om de zaak aan de gang te houden. De gemoederen liepen af en toe hoog op. Zo hoog dat ik soms vergat om op tijd naar het toilet te gaan. En ik verzeker u, dat is niet goed voor een makkelijke zit. Maar alle beslissingen zijn genomen en we gaan vandaag met hernieuwde energie weer aan de slag. Het onderstaande plaatje moet me eraan herinneren dat het niet nodig moet zijn om je werk in dit sanitaire bureel uit te voeren. Vandaag proberen we het dus droog te houden en op tijd naar huis te gaan. Maar je weet nooit, je moet de vruchten niet plukken voor ze rijp zijn. En als het zo door gaat ben ik binnenkort rijp voor de sloop en hard aan vakantie toe.


15 Comments

  1. Nog even doorzetten … dan wordt het mooi weer, dan komen er weer wat lange weekends en dan kun je ook ’s avonds na het werk weer eens lekker buitenshuis tot jezelf komen.
    Tot die tijd: kalm aan, dan breekt het lijntje niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.