Niks funny, verrassing
Niks funny, verrassing

Niks funny, verrassing

Normaliter bespreek ik geen kantoorzaken hier op mijn log, maar dit wil ik u toch niet onthouden. Een van onze secretaresses mag onze groene kamer dan een oerwoud vinden, wij vinden het prima en kijken onze ogen uit naar onze wondere kantoortuin. Helemaal door onszelf bekostigd en onderhouden bloeien er de raarste planten. Neem de foto (even klikken voor een groter formaat) van een plant die al een tijdje op mijn bureau staat. Plotseling komen er kleine gele bloemetjes uit de grond, die langzaam de hele pot vullen. En als je in zo’n omgeving vertoeft kun je door alleen even naar het groen te kijken de zaken weer even relativeren om er daarna weer met nieuwe moed tegenaan te gaan. Net zoals vele van onze orchideeen die uit de vuilnisbak gered zijn en bij ons een tweede bloeiend leven tegemoet gaan. Geen van onze ICT’ers rookt en ze zijn allemaal verzot op planten, verrassend nietwaar…


24 reacties

  1. In mijn werkzame leven had ik ook altijd vrij veel planten op mijn kantoor staan. Langer dan een jaar hielden de meeste planten het echter niet uit, want ik vergat ze nog wel eens water te geven, maar dan probeerde ik weer ergens een handeltje te scoren.

  2. Dat ziet er helemaal niet gek uit! Dat planten in bloei komen hoeft overigens niet altijd gunstig te zijn. Sommige soorten maken bloemen om zich voort te planten en gaan dan dood 🙁
    Maar dat hoeft bij jou/jullie gele kanjer natuurlijk helemaal niet aan de orde te zijn 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.