Groen

Groen is het hier achterom geworden, niet normaal meer. Met mooie gele en witte en paarse bloemen, overal lijkt het wel voorjaar. Het gras schiet uit de grond en wil gemaaid worden. Alleen met al die regen is er geen beginnen aan. Dan zak ik tot aan mijn enkels in de modder. Nee, droog en zon moet ik hebben in het weekend. Please, kijkt naar boven, maar verwacht weinig hulp… Vanavond even een verjaardagsborrel drinken en in het weekend zit de zaak ook al vol. Nee, niet met werken, maar met ontspanning naar ik hoop. en als het kan een rondje door de tuin fietsen. Niks te flying vandaag. Busy as Usual.


13 Comments

 1. weet je wel zeker dat dat gras nu al gemaaid wil worden, laat groeien, dan kun je in mei hooien., is toch veel leuker….

 2. lente lente lente!!! 🙂

 3. Hahaha, zou deze maaier werken?

 4. Ik zou die banden vervangen door rupsbanden misschien dat je dan je gras kan maaien! 😉

 5. Hier het zelfde verhaal eigenlijk. Hoog gras, maar het land is te nat om het te maaien.. Van het w-end krijgen we winterweer schijnt..

 6. Trek wel een regenpak aan als je door de tuin gaat fietsen.

 7. Er zou eigenlijk nog een motortje op moeten.

 8. Wij hebben gelukkig geen gras in de tuin. En onze vijver kan nog best wat water gebruiken …
  Maar hoewel we eerst nog zeker week zullen moeten doorbijten, heb ik het zo langzamerhand wel gehad met dit weertype. Ik heb nu wel genoeg druppels gefotografeerd, en ik wacht op de bloemetjes en de bijtjes. 🙂
  Prettig weekend.

 9. Hier is het gelukt vandaag 🙂 Misschien morgenochtend daar, voordat je al die andere leuke dingen gaat doen 😉

 10. Velen hopen met jou op zon.

 11. Let op. Morgenochtend, zaterdag dus, is het nog net een uurtje droog om toch aan de eerste maaibeurt te beginnen. Eens zal het er van moeten komen.

 12. Hier laten ook al de tulpen hun kopjes zien!

 13. Hier was het vandaag de hele dag zonnig, maar die fietsmaaier kan hier ook nog niet ingezet worden. Het is nog te drassig.

Geef een reactie