Groen
Groen

Groen

Groen is het hier achterom geworden, niet normaal meer. Met mooie gele en witte en paarse bloemen, overal lijkt het wel voorjaar. Het gras schiet uit de grond en wil gemaaid worden. Alleen met al die regen is er geen beginnen aan. Dan zak ik tot aan mijn enkels in de modder. Nee, droog en zon moet ik hebben in het weekend. Please, kijkt naar boven, maar verwacht weinig hulp… Vanavond even een verjaardagsborrel drinken en in het weekend zit de zaak ook al vol. Nee, niet met werken, maar met ontspanning naar ik hoop. en als het kan een rondje door de tuin fietsen. Niks te flying vandaag. Busy as Usual.


13 Comments

  1. Wij hebben gelukkig geen gras in de tuin. En onze vijver kan nog best wat water gebruiken …
    Maar hoewel we eerst nog zeker week zullen moeten doorbijten, heb ik het zo langzamerhand wel gehad met dit weertype. Ik heb nu wel genoeg druppels gefotografeerd, en ik wacht op de bloemetjes en de bijtjes. 🙂
    Prettig weekend.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.