Funny (nog 4 te gaan) – Het gevoel…

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Het onderstaande plaatje doet me denken aan een oud collega die zijn trouwdag eens vergeten was. Zijn vrouw zei er niets van, een hele week lang niet… Bij vrouwen heb je sowieso af en toe een gebruiksaanwijzing nodig, alleen krijg je die er nooit bij. En nu we het daar toch over hebben, als je ooit eens iemand kwijt raakt en echt niet weet waar die is kun je hem of haar via het mobieltje hier opsporen. Alleen een mobiel nummer opgeven en je weet waar iemand is. (werkt met Google Earth).

21 Comments

 1. Bij mij zijn het toch drie knopjes… en dan kom ik.

 2. Ik kan geen gebruik maken van link, wegens mezelf.
  En dat bevalt me prima.

 3. LOL ! En mannen spelen toch graag met knopjes…nou dan is een vrouw met gebruiksaanwijzing toch een uitkomst ? πŸ˜€

 4. hahahaha
  dat ga ik eens uit proberen.
  en verder geen commentaar
  πŸ™‚

 5. Ik had het kunnen weten he. Maar ja. Blond.;-)

 6. Haha, sommige mensen mogen dat….

 7. Gebruiksaanwijzing? Ikke? Nou, dan doe je gewoon je best niet hoor. Tis vrij simpel. Potje bier, leuke gozer (heb ik zelf al geregeld, handig toch?) bij mooi weer een BBQ, katten in huis en zo af en toe een pooltje leggen en vaak op vakantie. Tataa! B = happy en daarom nice to ya. Past op een flippo (kentu die nog?). En dan nu excuses voor deze post want ik ben al een beetje aangeschoten.

 8. Gebruiksaanwijzing … riekt naar gebruiksvoorwerp. 😈 Het toevoegsel ‘af en toe’ werkt gelukkig enigszins verzachtend. πŸ˜‰
  Is niet juist een deel van de charme van de vrouw dat je een ontdekkingsreis moet ondernemen om haar te doorgronden?

 9. Handig maar ik gooi vanaf nu mijn mobiel in de vuilnis πŸ˜‰

 10. Vrouwen zijn een open boek, dan heb je geen gebruiksaanwijzing nodig. Mooie knopjes.

 11. Whahahaaa … hij is leuk! πŸ™‚

 12. Op de dingen waar een gebruikshandleiding bij zit zit ook garantie.

 13. hahahahaha ik typte mijn eigen nummer ff in πŸ™‚

 14. hahahaha, geweldig! Handig hoor πŸ™‚

 15. Dacht je dat mannen vrij van een gebruiksaanwijzing te gebruiken waren>? Nee hoor…

 16. Zolang mannen aan knopjes blijven denken zullen ze er nooit iets van begrijpen πŸ˜›

 17. Ik denk dat vrouwen daarom zo ondoorgrondelijk blijven

 18. Oei…. dat had ik liever niet willen weten πŸ˜‰

 19. Hahahahaha ja wij vrouwen zijn moeilijk te doorgronden maar of die GPS tracker daar bij gaat helpen…. πŸ˜‰

 20. Haha, ik wilde wel eens weten waar ik zelf zat. Altijd al geweten eigenlijk dat ik een dubbelleven had πŸ™‚

Geef een reactie