Funny (nog 4 te gaan) – Het gevoel…
Funny (nog 4 te gaan) – Het gevoel…

Funny (nog 4 te gaan) – Het gevoel…

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Het onderstaande plaatje doet me denken aan een oud collega die zijn trouwdag eens vergeten was. Zijn vrouw zei er niets van, een hele week lang niet… Bij vrouwen heb je sowieso af en toe een gebruiksaanwijzing nodig, alleen krijg je die er nooit bij. En nu we het daar toch over hebben, als je ooit eens iemand kwijt raakt en echt niet weet waar die is kun je hem of haar via het mobieltje hier opsporen. Alleen een mobiel nummer opgeven en je weet waar iemand is. (werkt met Google Earth).

21 Comments

  1. Gebruiksaanwijzing? Ikke? Nou, dan doe je gewoon je best niet hoor. Tis vrij simpel. Potje bier, leuke gozer (heb ik zelf al geregeld, handig toch?) bij mooi weer een BBQ, katten in huis en zo af en toe een pooltje leggen en vaak op vakantie. Tataa! B = happy en daarom nice to ya. Past op een flippo (kentu die nog?). En dan nu excuses voor deze post want ik ben al een beetje aangeschoten.

  2. Gebruiksaanwijzing … riekt naar gebruiksvoorwerp. ๐Ÿ˜ˆ Het toevoegsel ‘af en toe’ werkt gelukkig enigszins verzachtend. ๐Ÿ˜‰
    Is niet juist een deel van de charme van de vrouw dat je een ontdekkingsreis moet ondernemen om haar te doorgronden?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.