Funny (nog 4 te gaan) –
Funny (nog 4 te gaan) –

Funny (nog 4 te gaan) –

Hopeloos… niet meer te redden. Alle toetsen verdwijnen als sneeuw voor de zon van mijn toetsenbord. Het geeft niet waar ik type, ik type zo snel met mijn tweevingerblindsysteem dat ik de helft van de toetsen af en toe oversla. Of het nou bij het leveren van commentaar is bij blogjes, of in een MSN gesprek met bekenden. Altijd ben ik de helft van de letters kwijt. En zo heb ik ook een voorliefde voor de rode kruisjes bovenin de windows, ben ik ook altijd te snel met de enter toets. En niet alleen met letters. Hoe vaak ik op het werk mijn bedrijfspas zoek ben, en mijn sleutels. Grrrr… En nou niet van de dementerende reacties. Zeg nou gewoon dat ik niet de enige ben…. Want waar komen anders die toetsen allemaal vandaan.41 Comments

 1. Hopelijk zijn niet al die toetsen nodig voor de alarm code in te toetsen. Zou nog al een gepuzzel zijn.
  Ik ben ook regelmatig wat kwijt, maar komt altijd wel weer terecht. Maak ik me niet druk om.

 2. Als je maar met 2 vingers typt, heb je toch ook niet alle toetsen nodig. Die je over hebt zou ik, als ik jou was, aan de eigenaar van de auto geven, want zijn spiegel kan er nog wel een paar gebruiken.

 3. Muwhaha, ehmm.. Zoals je weet mis ik ook wel heel wat soms. Maar desondanks blijf ik er gewoon om lachen.
  Maarre als ICT-manager nog steeds met 2 vingers typen. DAT vind ik pas hopeloos!!!

 4. Kan me voorstellen dat je enigszins afgeleid was door die dame! ๐Ÿ˜‰

  Ik ken die klusjes die 5 minuten zouden moeten duren maar zo ongeveer je hele dag in beslag nemen…

 5. De bakker in ons winkelcentrum liep er altijd zo bij. Het is niet goed gegaan met zijn bedrijf, hij is inderdaad in de bouw terecht gekomen. Niet dat dat ook maar iets met tangen te maken heeft.

 6. Dat is een kwestie van geen goed voorraad beheer!!
  Nu kunnen jullie in elk geval weer genieten van een heerlijke douche. En jij vooral in het bijzonder nu je er zoveel werk van hebt gehad!

  Laat je deze schone wel even buiten de badkamer?

Comments are closed.