Als je dan toch in Maastricht bent en je wil van de voetgangersbrug gebruik maken kom je dit tegen… Nou u. Te voet niet en met de fiets wel. Discriminatie vind ik dat. Rechts, heel moeilijk te zien, staat een oud torentje, het favoriete plekje van Annemarie (Klik op foto)
18 Comments

  1. Ach dat torentje, daar heb ik juist een heel droevige herinnering aan, maar het torentje kon daar niks aan doen.
    gek bordje wel ja, ik hoop niet dat er mensen door geinspireerd worden anders kon er nog wel eens een droevige gebeurtenis bijkomen bij dat torentje.

  2. Nu weet je in ieder geval waar je me kunt vinden als ik roep dat ik ergens aan de Maas zit…
    maar het torentje zit inderdaad prima, net zoals het muurtje ernaast! Of de bankjes iets verderop, mmmm…
    Kom maar op met die zomer!

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.