Me! – werken in het weekend
Me! – werken in het weekend

Me! – werken in het weekend

Een beetje rebels gisteravond, maar wat wil je na en werkdag van bijna 14 uur. Dat geldt overigens ook voor twee collega’s van me. En dat wordt de komende 14 dagen alleen maar erger. De afsluiting van een project met een echte deadline. Vandaag een beetje storm voor een orkaan die in het weekend echt losbarst. ik denk dat de komende 14 dagen het aantal werkuren ver uitstijgt boven het aantal normale werkuren wat we wettelijk mogen maken. maar we gaan ervoor. Wie wind zaait zal storm oogsten. Ik hoop dat de dijken die we hebben opgegooid hoog genoeg zijn en dat ik over een week of drie met een gerust hart op vakantie kan gaan. De superbonus die we verdienen zullen we wel niet krijgen, maar we gaan er gewoon voor. Mocht u me een dag missen, niet meteen ongerust zijn dus, dat haal ik echt wel in hoor. En voor de rest gaat alles goed, toch. Ik vat me even een borrel en ga direct slapen…


19 Comments

  1. Op tijd pauzes nemen en even buiten een frisse neus halen, dan kan het lang aan. Zelf een keer een werkdag van 26 uur gemaakt in GB. Dat heb ik ook overleeft. Het urenverantwoordingssysteem had er meer moeite mee. 🙂

  2. Heftig, maar als het allemaal wat enigszins normale grenzen blijft, geeft over het algemeen wel een kick als de deadline is gehaald en alles naar behoren functioneert, is mijn ervaring.
    En wat die borrel betreft: ‘one glass a day keep’s the doctor away’ toch!?

  3. Als ex vakbonds- en OR lid moet ik toch ernstig bezwaar maken tegen dit strafbaar beleid van je werkgever. Ik had allang de arbeidsinspektie uitgenodigd voor een goed gesprek met de hoge heren. Stel maar eens even voor dat er door die werkdruk iemand arbeidsongeschikt raakt. Hoe sociaal neemt de baas dat dan op?

  4. Veel succes met het project! En met een vakantie in het vooruitzicht moet dat toch wel lukken neem ik aan. Maar let goed op je zelf. Je eigen gezondheid is belangrijker dan werken natuurlijk.
    Prachtig glas btw. Heeft het gesmaakt?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.