Vakantie in Toscane
Vakantie in Toscane

Vakantie in Toscane

Vakantie trekt me eigenlijk niet zo. Het liefste besteed ik mijn tijd in en om eigen huis. Vliegen heb ik moeite mee dus verre reizen vind ik niks. Tot voor kort, volgend jaar willen we eens de overtocht maken naar de ouders van mijn vriend in Aruba. Maar eerst even ergens anders oefenen. Dit jaar gaan we in oktober ook op vakantie. Al jaren willen we eigenlijk eens de sfeer proeven in het Italiaanse Toscane en we gaan dan ook lekker met Peter Langhout naar Toscane. Niet zelf rijden, maar met de bus en alles is keurig verzorgd, wat wil je nog meer. Geboekt hebben we al, nu aftellen…. nog maar zes maanden te gaan!. Alleen moet ik van mijn vrouw de laptop op mijn buik schrijven en mag ik niet naar een internet cafe (weet zij veel…).

26 Comments

 1. Hallo italiegangers,

  We hebben deze reis in 2006 gemaakt schitterend!!!
  Ook wij zijn met peter langhout geweest niks op aan te merken!!
  Vergeet vooral niet de badhuizen te bezoeken in montecatini terme werkelijk mooi.
  Ook montecatini alto boven op de berg is zeker de moeite waard. Wij hadden dan ook een topchauffeur.
  Dit jaar ook met peter geweest maar dan naar Florence Rome en Venetie. Ook supervakantie de chauffeur was nu iets minder dan de vorige keer maar het gezelschap was super gezellig allerlei nationnaliteiten in de bus.Veel gezien BELLA ITALIA groetjes Marina Claessen

 2. Wooow! Ik ben er (nog maar) 1x geweest en zou graag vaker willen, maar dan niet kamperend zoals we meest doen. Het is een geweldige omgeving, prachtige stadjes en dorpen. Kortom: bofferd ๐Ÿ˜‰

 3. Over Toscane heb ik niets dan goeds gehoord, maar om daar nu met een bus naar toe te gaan … nee, daarvoor zijn mijn benen toch wat te lang, vrees ik.
  Je vindt vast wel een oplossing voor je laptop … ๐Ÿ˜‰

 4. Toscane zal je bevallen. het is lieflijk en je kunt er prachtig wandelen. Alleen zul je nog wel wat moeten ondehandelen want wij kunnen je natuurlijk niet zo lang missen. Begin eens met een deal van om de dag, dan mag je vast wel 2 keer per week even internetten.

 5. Wat heerlijk, zeg. Italie is mijn favoriete vakantieland en er is geen mooiere streek dan Toscane (vind ik). Wij hebben de reis al een paar keer per bus gemaakt. Als er een overnachting bij zit onderweg valt de reis erg mee. Vanaf de eerste minuut heb ik ook genoten van de busreis, vooral ook door de Alpen. Je hebt alle tijd om goed om je heen te kijken als je zelf niet rijdt.

 6. Ik moet zeggen dat ik ook liever zou vliegen in dit geval. Het is een korte en goedkope vliegreis. Maar eerlijk is eerlijk, door het landschap rijden in Italie is geen straf. Toscane en Umbrie zijn zo mooi. Florence, Assisi, Perugia, Siena, stuk voor stuk adembenemende plekken, tenminste, dat vond ik.

 7. Ik heb eens 2 keer een busreis gemaakt, naar Italie en naar Spanje.
  Niks voor mij zo lang in een bus. Ik rij liever zelf.
  Maar wel een prachtig vooruitzicht, een reis naar Toscane.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.