Nasleep – by Frank

Na iedere tutorial die hier gepubliceerd wordt, zijn Me!(Sjoerd) en ik (Frank(Catman)) erg benieuwd of mensen daar ook iets aan hebben. We kijken dan ook met spanning altijd naar de reacties. Uit de reacties bij de "Out of Bounds" reeks van de afgelopen 3 weken, was op te maken, dat enkelen het voornemen hadden om er mee aan de slag te gaan. We waren dan ook blij verrast, met een email van Liesbeth met daarin bijgevoegd haar eerste "Out of Bounds" gemaakt met Gimp. En het resultaat mag er zijn. Hieronder haar reactie en de foto:

Ik
heb vanavond je lessen gevolgd, Out of Bounds en heb het programma
Gimp gedownload, het is wel wennen en ook wel een werkje! maar…het is
gelukt dankzij jou lessen en voor de eerste keer een skydive :-)! het
was ook even moeilijk om te achtergrond erin te krijgen, maar met
paintshoppro had ik al wat geleerd

groet en fijne avond
Liesbeth


Kijk ook eens op mijn site:
www.onlyliesbeth.nl


14 Comments

 1. Uhmm..overbodig in de zin…te technisch voor mij….

 2. Ik lees erover heen…uitleg overbodig 😉

 3. Dus zijn jullie goede leermeesters geweest. Proficiat.

 4. Tof hoor de reacties, ja ik vond het echt leuk om zo met Gimp kennis te maken en al zeg ik het zelf is het best mooi geworden..ik ben nu natuurlijk echt benieuwd naar meer tutorials van jou en Frank

 5. Ik wil niet iedereen vanuit de tv m,n huiskamer in. Maar ja, tralies er voor zetten is ook geen gezicht.

 6. Ik heb er van geleerd, dat ik binnenkort in ieder geval weer eens aan de slag ga met The Gimp. Voorlopig zal het er echter niet van komen … Mijn nog slechts 4 maanden jonge pc is ter reparatie de deur uit. Totdat die weer beschikbaar is, behelp ik me met mijn bijna tien jaar oude reserve computer en waag ik me even niet aan experimenten.

 7. hee dat is mooi geworden zeg,
  leuk dat ze het heeft laten weten…………..

  ik wil het zeker ook een keer doen
  🙂

 8. Wow, knap hoor. Ik ben het wel steeds van plan, heb ook al een paar keer gekeken, maar kan het geduld (nog) niet opbrengen.

 9. Hartstikke leuk zo’n reactie!
  Ik doe er eigenlijk helemaal niks mee, en lees over de tips die jullie plaatsen heen.
  Vergeef me maar ik heb er gewoon de tijd niet voor. 😉

  Een fijne dag nog!

 10. Kijk daar doe je het dan toch voor! Leuk dat Liesbeth door jullie cursus haar eerste out of bounds heeft gemaakt en hij is prachtig! Goed gedaan Liesbeth en bedankt Sjoerd en Frank dat jullie de tijd willen nemen om het ons te leren!

 11. Heel mooi gemaakt:-)

 12. Dat heeft Liesbeth even heel mooi gemaakt! Zelf heb ik de blogjes opgeslagen voor als ik weer wat ruimer in mijn tijd zit want het resultaat ziet er echt heel tof uit!

 13. Liesbeth kan er wat van.. Dat heeft ze echt mooi gemaakt!

 14. Ja, ik kan me helemaal voorstellen dat je hoopt dat mensen er wat aan hebben.
  En ik weet zeker dat er mensen zijn, ik denk niet dat die reageren, dat zijn toch meest webloggers die dat doen;.

Geef een reactie