Flying – Nieuwe Snijtafel
Flying – Nieuwe Snijtafel

Flying – Nieuwe Snijtafel


Na enige tijd trouwe dienst zijn we toe aan een nieuwe snijtafel. Niet omdat de oude XPS snijder niet werkt, maar omdat de oude snijtafel geen grote onderdelen aan kan, en wij dat uiteraard wel willen. Ofwel de freestafel is nog niet af, zijn we alweer met een ander project bezig. Het wordt allemaal een beetje groter geschaald en met meer preciesie afgewerkt. Op de foto hierboven ziet u het onderstel, ofwel een van de twee x assen. Het is een soort wagentje wat van de ene naar de andere kant rijdt. Alleen niet op wielen maar op 4 lagers. Twee aan de fotozijde en twee gespiegeld aan de andere kant van het wagentje. En aan ieder kant dus een wagentje. Het begin is er. Volgende week moeten we kunnen proefdraaien. Het moet wel snel want het vlieg seizoen nadert. De foto hieronder wil ik u niet onthouden. Deze makker kwam langs me vliegen toen ik gisterochtend langs het Julianakanaal wandelde. (klik op de foto’s voor een grotere afbeelding)

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.