Flying – Nieuwe Snijtafel


Na enige tijd trouwe dienst zijn we toe aan een nieuwe snijtafel. Niet omdat de oude XPS snijder niet werkt, maar omdat de oude snijtafel geen grote onderdelen aan kan, en wij dat uiteraard wel willen. Ofwel de freestafel is nog niet af, zijn we alweer met een ander project bezig. Het wordt allemaal een beetje groter geschaald en met meer preciesie afgewerkt. Op de foto hierboven ziet u het onderstel, ofwel een van de twee x assen. Het is een soort wagentje wat van de ene naar de andere kant rijdt. Alleen niet op wielen maar op 4 lagers. Twee aan de fotozijde en twee gespiegeld aan de andere kant van het wagentje. En aan ieder kant dus een wagentje. Het begin is er. Volgende week moeten we kunnen proefdraaien. Het moet wel snel want het vlieg seizoen nadert. De foto hieronder wil ik u niet onthouden. Deze makker kwam langs me vliegen toen ik gisterochtend langs het Julianakanaal wandelde. (klik op de foto’s voor een grotere afbeelding)

13 Comments

 1. Wow, wat een mooie foto van de reiger!

 2. wat een prachtige foto zeg…………………………

 3. Die foto is mooier dan je hele praatje, wonderschoon!

 4. wouw, die foto is echt prachtig, goed hoor!

 5. Prachtige foto van die reiger in volle vlucht, Sjoerd!

 6. Je ziet hem denken: Wat nou, vliegseizoen!

 7. Kun je die ook niet eens niet namaken en op de grote snijtafel de gespeide vleugels maken?

 8. Waarom ging hij er vandoor? Zie je er zo gevaarlijk uit voor hem? 🙂 Veel plezier met de nieuwe snijtafel

 9. Nee. hij zat eerst op de wal en ik was tot op een meter of dertig genaderd toe hij mij zag. Hij ging er toen meteen vandoor.

 10. Moest je harder gaan lopen om deze “natuurvliegers” bij te kunnen houden?

 11. Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst! Geweldig die aktiefoto van die reiger!

 12. Schitterende aktiefoto zeg,

 13. Zo dat schoffie staat er mooi op 🙂

Geef een reactie