Slepertreffen
Slepertreffen

Slepertreffen


Gisteren was de eerste dag van het slepertreffen op de modelvliegclub. Veel caravans, vreemde snuiters uit vele landen en uiteraard heel veel zweefvliegtuigen in de lucht. Met een slepertreffen bedoelen ze dat er vrijwel alleen zweefvliegtuigen in de lucht zijn en alleen een paar gemotoriseerde slepers die de zweefvliegtuigen naar boven trekken. Het is een leuk gezicht om de zwevers achter het trekkende toestel te zien opstijgen. De sfeerfoto’s zeggen genoeg. Deze week heb ik een macrolens besteld voor mijn camera en vrijdag gekregen. Nu nog even een gelegenheid zoeken om hem uit te testen. De eerste kiekjes in de tuin waren veelbelovend, echter zonder zon en dus met wat weinig licht. Daar moet u dus nog even op wachten. Als het weer vandaag een beetje mee zit krijg ik daar gelegenheid genoeg voor. (foto’s zijn aanklikbaar voor een groter formaat)

11 reacties

  1. Ziet er mooi uit met al die zwevers en trekkers.
    Heb je zelf ook zo’n zweeftoestel?
    Ik ben benieuwd naar de eerste resultaten van je nieuwe macrolens.

    OT: Ik heb je log zojuist weer toegevoegd aan mijn nieuwe linklijstje. Wil jij de URL van mijn linkje nog even aanpassen op je site?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.