Van slag af
Van slag af

Van slag af

Tjonge, heb ik net alle winterspullen voor de dag gehaald krijgen we weer zomer. Volgens mij is het weer hier in dat kikkerland helemaal van slag af. Dus gisteravond ook maar weer snel onze hobby opgepakt en de voorbereidingen getroffen voor de lancering van een nieuw modelvliegtuig. Foam snijden, lijmen, aandrijving plaatsen, servo’s erin zetten, elektronica aanbrengen, en ga zo maar door. Het laatste model is helaas jammerlijk ten gronde gegaan. We hopen het nieuwe model, een Bobcat van de US Air Force, iets meer en langer in de lucht te houden. Het ziet er nog niet uit als op onderstaande foto, maar we doen ons best.
Nog 24 werkdagen tot aan mijn vakantie…16 Comments

  1. Jan

    Met 24 dagen heeft het nog even tijd om te herstellen . Maar ik blijf het zonde vinden dat we geen zomerse augustus hebben gehad. En verder veel succes met je nieuwe Bobcat van de US Air Force. Het ziet er allemaal prachtig uit. Gr. Jan

  2. Hoezo zomer? Bij ons nog steeds niet. Nee het was geen goed weer voor je hobby, de afgelopen tijd. In het verre Frankrijk heb ik nog een keer aan je gedacht. Daar waren ze met kleine autootjes op schaal bezig. Ze hadden er een echte racebaan van enige tientallen meters uitgezet, met strobalen en al. Ik heb er met veel aandacht naar staan kijken en toen was er de associatie met de vliegtuigen. Wie weet zei P. misschien zien we dat binnenkort ook nog wel, maar dat is niet het geval geweest.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.