Van slag af

Tjonge, heb ik net alle winterspullen voor de dag gehaald krijgen we weer zomer. Volgens mij is het weer hier in dat kikkerland helemaal van slag af. Dus gisteravond ook maar weer snel onze hobby opgepakt en de voorbereidingen getroffen voor de lancering van een nieuw modelvliegtuig. Foam snijden, lijmen, aandrijving plaatsen, servo’s erin zetten, elektronica aanbrengen, en ga zo maar door. Het laatste model is helaas jammerlijk ten gronde gegaan. We hopen het nieuwe model, een Bobcat van de US Air Force, iets meer en langer in de lucht te houden. Het ziet er nog niet uit als op onderstaande foto, maar we doen ons best.
Nog 24 werkdagen tot aan mijn vakantie…16 Comments

 1. Dat is een mooi vooruitzicht. Meteen met turbine?

 2. Wow … prachtig toestel!
  Probeer ‘m heel te houden. 🙂

 3. Zo denk je dat de koude oorlog over is, en zie daar…

 4. Het is augustus, je zou het niet zeggen, maar de winter is nog heel ver weg!
  Eerst nog even lekker nazomeren hoor!
  En lekker genieten van je hobby!

 5. ik zie het helemaal voor me, die jammerlijke landing hehe..en idd van het weekend boven de 25 graden, een beetje nazomer is toch wel vrij normaal!

 6. Met 24 dagen heeft het nog even tijd om te herstellen . Maar ik blijf het zonde vinden dat we geen zomerse augustus hebben gehad. En verder veel succes met je nieuwe Bobcat van de US Air Force. Het ziet er allemaal prachtig uit. Gr. Jan

 7. whahahah eerst zien, dan geloven de zomer.

  hobbyen is altijd leuk natuurlijk

 8. Hoezo zomer? Bij ons nog steeds niet. Nee het was geen goed weer voor je hobby, de afgelopen tijd. In het verre Frankrijk heb ik nog een keer aan je gedacht. Daar waren ze met kleine autootjes op schaal bezig. Ze hadden er een echte racebaan van enige tientallen meters uitgezet, met strobalen en al. Ik heb er met veel aandacht naar staan kijken en toen was er de associatie met de vliegtuigen. Wie weet zei P. misschien zien we dat binnenkort ook nog wel, maar dat is niet het geval geweest.

 9. Winterkleding? De temperatuur is nog niet onder de 18 graden geweest 😐

 10. Ga je het KNMI plat bombarderen?

 11. Wij houden alle kleren maar paraat. Gelukkig is het in Italie beter weer en gaan we dus de zomer daar maar tegemoet.

 12. Vakantie binnenkort? heerlijk.
  Wel mooie kleurtjes deze bobcat(miaauw)

 13. Ik zie geen zomer hoor, ’t is donker en somber hier.

 14. Ha weer heerlijk met je speelgoed in de weer:-)

 15. o, nog maar 24… das aftellen hoor…

 16. En ik maar denken dat een bobcat een graafmachientje was. :-/
  In 24 dagen moet je een heel eindje kunnen komen toch? Als je baas je vrije tijd een beetje respecteert.

Geef een reactie