St(ro)om
St(ro)om

St(ro)omStroom en stom, dat was het. Ik was gisteren fanatiek begonnen met het opruimen van een stuk oud hekwerk op het terras en wilde daarna een oude stroomkabel van de buren verwijderen. Die liep vroeger naar de reclameverlichting aan de voorzijde van het voormalige cafe. Aan de ene zijde netjes afgeknipt en aan de andere zijde wilde ik dat ook doen. Niet in de gaten hebbende dat daar ook de kabel voor de stoom naar de tuin op de muur zat. Ik dacht de oudste kabel te verwijderen, maar knipte toen de verkeerde door. Het tintelde even en daarna werd binnen alles donker. Tsja, hoe leg zoiets uit. Mijn vrouw vond dat ik weer genoeg gedaan had voor de zondag en ik heb voor de rest maar geen dingen meer gedaan die enige schade konden veroorzaken, alleen het gras nog gemaaid enkele uren later. Met een verlengsnoer vanuit de kamer, buiten werkte niks meer. De schade aan het gras was voorzien, 4 cm. Oh ja, dat paard he…. dat staat niet in de gang en ook niet op tafel.(foto’s zijn aanklikbaar voor een groter formaat)20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.