Gisteren was het een echt rare dag. Er gebeurde van alles, maar we hadden nergens grip op. Voor de zoveelste keer gewoon de verkeerde kant uit wegrijden, bij het omrijden een opstootje waar de politie bijstond. Door heel Maastricht file doordat er een defect was aan de entreepoorten van de parkeergarage in Mosea Forum. Een geluk bij een ongeluk was, dat toen er bij kortsluiting in Mosea Forum later op de dag het hele winkelcentrum ontruimd werd, wij net in de auto naar buiten waren. Donker werd het wel… Buiten stond alweer politie de hele meute op te houden die dachten toch nog even naar binnen te kunnen.
Als troost maar een paard en bloemen gekocht op de terugweg bij Intratuin op de woonboelie in Heerlen. Het paard met korting, de bloemen niet. En aan de andere kant, zo beleef je nog eens wat. De foto is vorige week gemaakt bij het verlaten van Mosae Forum aan de stadszijde. een open blik naar boven dus.


15 Comments

  1. Soms zit het mee, soms zit het tegen…

    2 Week terug heb ik vanuit Heerenveen, net voor ons dorp in de file gestaan. Dat was een hele belevenis, want een file voor ons dorp heb ik nog nooit meegemaakt!

    Pjirkje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.