Nee Ziggo
Nee Ziggo

Nee Ziggo

Je hebt van die dagen, hondskapot moe, alles zit tegen en dan heerlijk thuiskomen, lekker eten, kopje koffie en heerlijk even soezen bij de tv. Nee dus, geen tv, geen Ziggo, geen @Home. En dan komt het mooiste. De eerste vraag die gesteld wordt bij de helpdesk is: hebben de buren ook geen TV. Dat weet ik niet, die zijn niet thuis, en aan de andere kant woont nog niemand. Maar zonder dat deze vraag beantwoord is kom ik niet verder. Ik moet dus wachten tot de buurvrouw terug is van vakantie, of totdat het huis naast ons bewoond is. Of glashard liegen, want “weet ik niet” staat niet bij de antwoorden. Ik dacht meteen aan een woordje met drie letters en een u in het midden, .u. bedrijf. Nooit kijk je TV, of alleen met de ogen dicht, altijd zijn dat anderen in huis, en die worden dan heel vervelend…. Het wordt tijd dat ik eens ga kijken voor wat anders.


17 Comments

  1. Het is normaal gesproken denk ik een eenvoudige manier om snel een hoop mogelijkheden uit te sluiten als je weet dat de tv bij de buren wel werkt. Maar buren is dan vast ruim te interpreteren, het eerste bewoonde huis is vast ook goed. Ondertussen maar even een rustgevend muziekje opzetten en zo’n boekje uit de kast trekken waar je eerder bij moest glimlachen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.