Soms hebben we wel eens van die gekke ideeen. Zo trof ik gisteren een advertentie aan van de orchideeen hoeve in Luttelgeest. Helaas is dat wel een heel eind weg, maar met een last minute ergens in het Gooi is het toch wel haalbaar. Kamer geboekt voor ons tweetjes en vandaag zijn we dus op pad. En morgen dus ook, en wie weet…. Ik heb vakantie. Zo heb ik ook alleen wel eens gekke ideeen. Want wie rijdt nu voor een boom ergens naartoe. Ik wel dus. Degene die wel eens van Sittard binnendoor naar Roermond rijden hebben dit exemplaar beslist gezien. Zo dood als een pier, maar vol leven. Zwermen ongedierte en zwammen doen hun best om deze boom te slopen. En ik weet zeker dat dat ook eens gaat lukken. De natuur overleeft het wel als wij er niet meer zijn.

15 Comments

  1. Een pracht is zo iets als een dode boomstam toch. Er zou een “monumentenwet” voor deze dingen gemaakt moeten worden. Opdat plaatselijke bestuurders geen kapvergunningen meer mogen afgeven.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.