Genieten op zondag

Genieten op zondagVandaag gaat de laatste week in van ons project. Op woensdagavond moet alles voorbij zijn. En dat is hard nodig, de donderdag en vrijdag heb ik dan nog even voor puin te ruimen en dan lekker 14 dagen vakantie. Afgelopen week stond ik op woensdagavond bij het kantoor van mijn vrouw te wachten en te wachten, bleek het haar vrije dag te zijn. Ik ben dus blij dat ik gisteren even de accu heb kunnen opladen. Heerlijk weer en natuurlijk veel te vroeg om terras-planten te kopen, maar ze waren zo mooi dat ik ze niet kon laten staan. Heeft alleen een nadeel, als het gaat vriezen moeten ze snel weer naar binnen. Wandelen ging even niet, want ik heb me met de schaar in mijn grote teen geprikt. Dus Limburg schuift even een weekje op. Een beetje warrig vandaag, maar wel lekker. De foto’s: (1) Ook de vogels vinden het nog fijn bij ons – (2) toeval bestaat niet, deze kwam ik gisteren tegen in Herkenbosch bij een tuincentrum.(klik voor een groter formaat)

20 Comments

 1. Gelukkig heb jij ook 2 weken vrij om bij te tanken, en volgens mij heb je het ook nodig!
  Ik durfde nog niet veel plantjes te kopen, leek me net iets te vroeg. Maar als we terugkomen van Denemarken ga ik vast en zeker flink tekeer 😉

 2. Als ik dit logje zo lees, dan wordt het zo langzamerhand wel tijd, dat jullie project ten eind loopt …
  Nou, nog maar even een paar dagen doorzetten.
  Leuk … ook op mijn logje bestaat toeval vandaag weer niet …

 3. Jan

  Een warrig verhaal ? Och ik vond het wel meevallen . Maar wel van een die aan vakantie toe is. En ja die vogel daar bij jou is geen wonder dat hij daar op af komt. Daar ligt en hangt ook wel het nodige….Zeg denk je om je schaar. Gr. Jan

 4. Hoe krijg je dat weer voorelkaar om met een schaar in je teen te prikken? 😉 Hahahaha en dan ook nog onnodig je vrouw opgehaald. Maar je hebt een mooi vooruitzicht: heerlijk 2 weken vakantie!!!

 5. Jij bent echt aan vakantie toe geloof ik he?
  Wachten op je vrouw terwijl ze vrij is, met een schaar in je teen prikken…
  Werk rustig naar ja vakantie toe als het lukt en zorg dat je lekker tot rust komt.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: