Genieten op zondagVandaag gaat de laatste week in van ons project. Op woensdagavond moet alles voorbij zijn. En dat is hard nodig, de donderdag en vrijdag heb ik dan nog even voor puin te ruimen en dan lekker 14 dagen vakantie. Afgelopen week stond ik op woensdagavond bij het kantoor van mijn vrouw te wachten en te wachten, bleek het haar vrije dag te zijn. Ik ben dus blij dat ik gisteren even de accu heb kunnen opladen. Heerlijk weer en natuurlijk veel te vroeg om terras-planten te kopen, maar ze waren zo mooi dat ik ze niet kon laten staan. Heeft alleen een nadeel, als het gaat vriezen moeten ze snel weer naar binnen. Wandelen ging even niet, want ik heb me met de schaar in mijn grote teen geprikt. Dus Limburg schuift even een weekje op. Een beetje warrig vandaag, maar wel lekker. De foto’s: (1) Ook de vogels vinden het nog fijn bij ons – (2) toeval bestaat niet, deze kwam ik gisteren tegen in Herkenbosch bij een tuincentrum.(klik voor een groter formaat)

20 Comments

 1. Altijd voorzichting zijn met scharen! En tenen.
  je moet je wel ernstig bezeert hebben om niet te kunnen wandelen!

 2. Gelukkig heb jij ook 2 weken vrij om bij te tanken, en volgens mij heb je het ook nodig!
  Ik durfde nog niet veel plantjes te kopen, leek me net iets te vroeg. Maar als we terugkomen van Denemarken ga ik vast en zeker flink tekeer 😉

 3. Als ik dit logje zo lees, dan wordt het zo langzamerhand wel tijd, dat jullie project ten eind loopt …
  Nou, nog maar even een paar dagen doorzetten.
  Leuk … ook op mijn logje bestaat toeval vandaag weer niet …

 4. Zo zo, niet bij het onderwijs en toch 14 dagen vakantie. Het is wat. Moest je geen toeschouwer bij de Amstel Gold race zijn? Ik heb de hele middag naar je uitgekeken…

 5. Een warrig verhaal ? Och ik vond het wel meevallen . Maar wel van een die aan vakantie toe is. En ja die vogel daar bij jou is geen wonder dat hij daar op af komt. Daar ligt en hangt ook wel het nodige….Zeg denk je om je schaar. Gr. Jan

 6. Gelukkig heb je bijna vakantie.

 7. hihi… dat je daar zo lang stond te wachten!…fijn voor je dat je die 14 dagen vakantie hebt, ben je geloof ik wel aan toe 🙂

 8. Ik ben blij met mensen die oldtimers als deze zo vertroetelen. Kunnen wij er allemaal van genieten.

 9. Dat is niet goed hoor je vrouw van haar werk ophalen op haar vrije dag…. sterkte nog even en dan lekker vakantie.

 10. Die eerste echte zonnestralen maken de mens weer wat vrolijker, zelfs als je griep hebt… zoals ik… het zonnetje door de ramen maakt het iets minder erg

 11. Als je met een schaar in je teen prikt, ben je aan vakantie toe

 12. Nog even doorbijten. ’t Gaat nu heus niet meer vriezen hoor, dus die planten kunnen best 🙂

 13. ohh dat klinkt lekker zeg zo`n vakantie in het vooruitzicht!! maar gisterochtend was het hier nog helemaal niet lekker was erg fris maar `s middags was het wel even genieten!!

 14. Wees blij dat het geen hooivork was die door je teen heen ging. Heeft je vrouw geen mooie en leuke collegaatjes die je wel naar huis had kunnen brengen nu je er toch was?

 15. Hoe krijg je dat weer voorelkaar om met een schaar in je teen te prikken? 😉 Hahahaha en dan ook nog onnodig je vrouw opgehaald. Maar je hebt een mooi vooruitzicht: heerlijk 2 weken vakantie!!!

 16. Klinkt al een beetje toe zijn aan vakantie? Aftellen maar!!!! Succes deze week!

 17. mooie foto met die vogel,

  maar hopelijk gaat de week snel voor jou want je bent echt aan vakantie toe
  🙂

 18. Tjonge wat een leed in huize Me! Hopelijk wegen deze laatste loodjes niet neg zwaarder. Sterkte in elk geval.
  Volgens mij rijden er nog aardig wat citroen avants rond 🙂

 19. Jij bent echt aan vakantie toe geloof ik he?
  Wachten op je vrouw terwijl ze vrij is, met een schaar in je teen prikken…
  Werk rustig naar ja vakantie toe als het lukt en zorg dat je lekker tot rust komt.

Geef een reactie