Gourmetten en zo
Gourmetten en zo

Gourmetten en zo

Gisteren had ik even mazzel, zoals ze dat zeggen. Lekker vroeg op, even boodschappen doen en daarna de tuin in. Tegen een uurtje of half twee was ik klaar. Gras gemaaid, tuinpad klaar. nieuwe border erbij en klaar is Me! in de tuin. Nou ja, bijna dan. Maar wel zover klaar als de bedoeling was. Alleen nog een paar plantjes erin. Daarna nog even naar Heerlen. Even bij V&D wat drinken en toen we buiten kwamen was het weer weer zoals we gewend zijn. Nat en miezerig, mistroostig dus. Was ik even blij dat ik vroeg begonnen was. Gisteravond hadden we gasten en hebben we gezellig met zijn allen rond het gourmetstel gezeten. Glaasje drinken erbij, voldoende groenten en vlees en genoeg gespreksstof. Gewoon genieten. En ene keer in de week kan dat geen kwaad. En het was van geheel vegetarische kippen, varkens en runderen. Zelfs de katten hebben ervan genoten

BTW van onze helpdesk: "Meneer, uw wachtwoord is case sensitive en is….". Waarop onze medewerker wordt onderbroken met: "is Kees met een hoofdletter of een met een kleine letter, de rest heb ik niet verstaan".

11 Comments

  1. mijn Snobbel eet geen vlees. Als je hem naast de biefstuk zet kijkt hij verveeld, om niet te zeggen geergerd.
    Vlees hoort veren te hebben, en een staartje.
    Er zal wel iets vlezerigs in zijn harde brokjes zitten, maar dat heb ik hem niet verteld.

  2. Klinkt gezellig en als ook de katten nog hebben meegenoten van het gourmetten nou wat wil je nog meer!
    Vandaag is het weer een stuk lekkerder (tenminste uit het windje) dus geniet ervan! Hahahaha lachen die helpdesktroubles!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.