Back Home – De orchideeenhoeve
Back Home – De orchideeenhoeve

Back Home – De orchideeenhoeve


Zondag togen we al vroeg richting Luttelgeest. En dat was toch gauw een rit van 275 km noordwaarts voor ons. Maar zonder files en met een rustig snorrende motor viel het wel mee. Met een kop koffie in Den Bosch ruim binnen de drie geplande uurtjes. En de hoeve is een bezoek absoluut waard. Naast de orchideeen en de kwekerij en de diverse landschapstuinen bekijken is het er aangenaam vertoeven. Van de orchideeen op de foto boven wordt ik een beetje warm van binnen.

De vlindertuin is geweldig, alleen de vlinders welke je wil fotograferen willen niet meewerken. Die maken er een sport van om mij te treiteren. Zelfs op de lens zat er ene, maar ervoor ho maar. Wil niet zeggen dat de andere minder mooi waren, integendeel. Een bijzonder exemplaar ziet u hier ergens op de pagina. Er zat een persoon geweldig zijn best te doen om tussen de orchideeen en half uur bezig te zijn met het maken van een foto van een aardewerk olifant, u snapt wel een foto, maar niet hier. Op de terugweg werden we opgehouden en konden we even de benen strekken. Trouwens, met het etentje in het binnen in het hotel gelegen Tsjoe-Tjoe Mas in Huizen was ook niets mis. Quality time on a Sun(ny)day.

20 Comments

  1. Ik zei toch al, dat je het zeker de moeite waard zou vinden!? 😉
    Toen ik er vorig jaar ben geweest, was de vlindertuin nog niet klaar. Het feit, dat die nu wel open is, is een goede reden om er nog eens een kijkje te nemen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.