Even stilte graag…
Even stilte graag…

Even stilte graag…

Gisteren was het een prachtige dag. Een strakblauwe lucht een beetje wind en na de wekelijkse boodschappen met wat extra’s voor mijn verjaardagsfeestje, ben ik rustig richting Modelvliegclub gereden en heb mezelf daar lekker in het zonnetje geparkeerd. Heerlijk genieten van de betrekkelijke rust. Steeds meer van de knetterende brandstofmotoren worden vervangen door vrijwel geruisloze elektronische varianten. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik weer een beetje ben bijgekleurd en mijn persoonlijke accu weer helemaal vol is. Vandaag een beetje uitbuiken en een start maken met een (klus)project thuis. Ik ga twee wanden in de huiskamer "behangen" met parket. Dit parket hebben we in drie keer met korting en extra kluskorting afgelopen vrijdag in verschillende filialen van Praxis gehaald (extra bonus zo’n honderd euro). Als ik klaar ben plaats ik wel een fotootje. Trouwens het bewijs van gisteren staat hieronder. Mooi blauw toch, en aanklikbaar. De witte vlek op de vleugel is een tijdelijke reparatie.


10 reacties

 1. Succes met je nieuwe behangetje. Parket aan de muur … het kan heel mooi zijn, maar wat een klus …
  Prettig om te horen, dat je weer bent bijgetankt na de hectische weken op je werk. Nu is het de kunst om dat gevoel voorlopig nog maar wat vast te houden …

  Ik houd heel veel van stilte, en ook vanavond zal ik de stilte zeker even opzoeken.
  Wat die modelvliegtuigjes betreft vond ik dat jankende geluid eigenlijk altijd wel wat hebben. Ik ken ze eigenlijk niet anders …

 2. laminaat op een muur? je maakt me erg nieuwsgierig.

  Bij ro op het modelvliegveld zijn maar een paar elektische vliegtuigen, echt 90% is met brandstof enzo.
  Wel jammer, in verband met de herrie maar ook omdat die elkatrische veel harder kunnen en dus leuker zijn om naar te kijken 😉

  Op TV noord-holland is vandaag een stukje over gisteren en het modelvliegen 🙂

 3. Wat heerlijk voor je Sjoerd dat je batterij weer helemaal opgeladen is na die drukke periode op je werk!

  Ben erg benieuwd naar het resultaat van je parketbehangklusje! Sowieso leuk om iets wat normaal gesproken op de vloer komt te liggen eens een andere toepassing te geven!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.