To be duct or to be duckt
To be duct or to be duckt

To be duct or to be duckt

Duct-tape the original is een universale tape die letterlijk en figuurlijk voor alles kan worden gebruikt. Ik gebruik de tape voornamelijk om kapot gevlogen vliegtuigen te repareren, maar de toepassingsgebieden zijn legio. Zoals onderstaand naakt voor mij een kunstzinnige uiting is van het gebruik met Duct-tape. De foto is geleend van deze site met volledig uit hun bol gegane lui die alleen maar van dit soort grappen verzamelen. Overigens kwan de inspiratie voor dit logje van Miwian, die het had over een rolletje traveltape. Overigens moet ik vandaag aan de slag om de laatste loodjes aan ons project af te werken de eerste fase is in ieder geval al goed verlopen. Vanavond is alles achter de rug als het goed gaat. Duim maar voor me, I need it.

17 reacties

  1. Zo’n geweldig spul dat DuctTape!! Ik heb al heel wat weer aan elkaar geroggeld met dat spul. Ze hebben tegenwoordig tassen en portomonnees van dat spul en is echt een hype geworden!
    Succes Sjoerd met de laatste loodjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.