16 Comments

  1. Ik heb wel eens bedacht om te zorgen dat vakanties waardoos werden zodat ik later weer op het werk zou genieten. En aangezien dat veel langer is, kan dat best een slimme investering zijn. 🙂

    Tegenwoordig ga ik op vakantie om eruit te zijn. Daar hoef ik Nederland niet voor uit. Toch doe ik dat wel, maar tegenwoordig niet meer zo ver. Een beetje rondkijken in de buurlanden dus. En vooral naar plekken gaan waar ik niet eerder geweest ben. (Ik heb dus last van het ‘Star Trek Syndrome’.) Afgelopen jaar ben ik nog dwars door Brabant en Limburg getrokken. (O ja en de Oostkantons en de Hunsruck en Montferland 🙂

  2. Als je jezelf een beetje kan openstellen en geen absurde eisen stelt ligt geluk vlak voor je neus.
    Toilet kan misschien iets verder af zijn, maar zolang er nog bomen en struiken zijn…

  3. als jeje niet thuis voelt in het HIER en NU maakt het niet uit waar je heen gaat. Want je neemt je onbehagen overal mee naartoe.
    Maar er is niets mis met het ontmoeten van andere werelden en culturen, daar word je alleen maar rijker van

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.