Funny – Nee hoor, onze kat(ten)
Funny – Nee hoor, onze kat(ten)

Funny – Nee hoor, onze kat(ten)

Drie en een half jaar zijn ze alweer bij ons, Daisy stond gisteren al op de foto en vandaag Macey. Beiden afkomstig uit het asiel, waar ze na een scheiding van de baasjes heen waren gebracht. We hebben, mede gezien het gedrag van die twee in het begin, het vermoeden dat ze in die periode daar niet al te best zijn behandeld. Nu kunnen we zogezegd lezen en schrijven met die twee. Daisy is ons zacht eitje, een rasechte schootkat die zo aanhankelijk is dat je haar zelfs af en toe weg moet jagen. Als het snikheet is wil die nog op schoot maar aan de andere kant een roofkat, belust op alles wat beweegt en die het liefste naar buiten wil. Gesloten deuren zijn er voor Daisy niet, die maakt ze zelf open. Macey is onze harde tante, een stukje groter en forser en een kampioen op de vuist, zelfs Daisy is daarvan onder de indruk. Daisy bijt als een vrouwtje en Macey slaat er duchtig op los. Vooral ik ben daarvan vaker het slachtoffer. En ik doe nooit wat, echt niet… Verder is Macey een rustige poes die het liefst op haar favoriete plekje ligt, in de buurt van Antoinette. Vanavond gaan we naar Barbaruba… maar daarover donderdag of niet natuurlijk. Overigens als u Macey wat groter wil zien moet u even op het plaatje klikken.


23 Comments

  1. een schildpadkat dus, deze macey, geen makkelijk tiep lijkt mij.
    Wie past er op ze als jullie op vakantie gaan? Ik niet hoor, ik ben sowieso altijd de klos bij mijn vrolijke buren, die zijn behoorlijk reislustig.

  2. Ja misschien is het wel net zoals met kinderen en mag je geen voorkeur uitspreken, maar ik doe het wel Daisy is zo mooi, zucht. En dan zelf deuren open maken, dat deed onze Onky ook, dat mis ik nog steeds

  3. Wat lijkt ze op onze Tooheys 🙂
    Enne lees ik da goed, gaat je arubaavontuur beginnen? helemaal fantastisch! Blijf je over je wel en wee bloggen? Say yes please, Aruba staat al heel lang op mijn verlanglijstje. In elk geval heel veel plezier 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.