Niks funny vandaag, helemaal niet
Niks funny vandaag, helemaal niet

Niks funny vandaag, helemaal niet

Op de valreep zullen we maar zeggen, diep in de nacht is overdreven maar ik ben nog niet klaar met windows. Wilde dat kreng eerst niet starten, wilde hij gisteravond ook niet meer afsluiten. Je hebt van die dagen. Maar och, het regende en ik heb de knoop maar doorgehakt en heb de hele zaak eens opnieuw geinstalleerd. Ik haat windows, maar kan helaas niet zonder. En ik hoop dat ik alles heb behouden wat ik nodig heb. Zoniet, pech gehad. Ik ben daar vrij makkelijk in. Behoudens mijn foto’s dan. Die sla ik drie keer op om er zeker van te zijn dat ik die later ook nog heb. Maar goed, geen logje voorbereid, maar wel nog een foto uit de botanisch tuin, een toegift… Nu gaan we eerst lekker slapen morgen zien we verder. (u mag op de foto klikken)


16 Comments

  1. Windows … webhosting … breek me de bek niet open … 🙁
    Maar het juffertje staat mooi op de foto. Volgens mij ga jij nog wel eens sparen voor een macrolens …

    OT: Mijn weblog is opnieuw getroffen door een storing. Om toch wat foto’s kwijt te kunnen, heb ik tijdelijk een nieuwe directory op mijn website aangemaakt. Zie de URL boven deze reactie.

  2. ik leef met je mee..als ik ergens een bloedhekel aan heb is de boel formateren en alles eraf te halen, dan ben ik wel net als jij, dat het me dan niet meer uitmaakt…behalve de foto’s idd…en laten die nou ook niet goed opgeslagen zijn, de laatste keer dat ik dat moest doen..ja dat was balen. Ik hoop dus dat het je nu weer me gaat zitten

  3. Ik zou als ik jou was ook je harware eens onder de loep nemen. Niet alles ligt altijd aan Windows. Bijna alle problemen worden veroorzaakt door drivers van derden, hardware, of door de gebruiker zelf. Kijk eens in je logfiles wat er precies aan de hand is.

  4. ik snap die aversie tegen windows niet, maar ik zal dan ook wel niet genoe uit mijn computer halen. ik vin die tuin ook mooi, maar ik zou ook het geduld niet hebben om al die bordjes te lezen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.