Ik wil met jou wel dansen maar…
Ik wil met jou wel dansen maar…

Ik wil met jou wel dansen maar…

Gisteren was een echte uitrustdag, we hebben niet zoveel gedaan en ik moet zeggen dat ik ook niet al te veel zin had om wat te doen. Een zeurende oorpijn met pijn in de bovenkant van mijn kaak aan die kant waren daar de oorzaak van. Ik hoop dat ik daar vandaag minder last van heb. Daarom moet u het vandaag maar even doen met een foto van een prachtige dame, samen met haar vriend op bezoek in de botanische tuin van Terwinselen. Als ik iedere dag alleen maar een foto uit eigen werk laat zien heb ik volgens mij voldoende stof tot aan mijn pensioen.(klik op foto)


9 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.