Windhoos.. zucht

Na gisteren weet ik het zeker, na een upgrade van windows drivers stortte mijn PC volledig af zonder ook maar ene foutmelding. Weken goed gewerkt en nu weer zwaar knudde. Naast windhoos denk ik dat mijn videokaart naar de Filistijnen is. Voorlopig draait alles even op een laag pitje totdat ik wat nieuws heb en de oorzaak is opgeheven. Ik hoop dat het Nederlands elftal tevreden is met de onderstaande (beste) opstelling, sorry dames, ik heb hem ook alleen maar gejat…

OPSTELLING

13 Comments

 1. Ontroostbaar ben ik nu… 🙂

 2. Heel veel voetbal plezier en een fijn weekend

  Groetjes Gina

 3. Die opstelling heb ik eerder gezien:-)

 4. haha hij is leuk..geef niet hoor ;-)..hoop nu wel voor je dat het een keertje mee gaat zitten

 5. Ik fin jou nie lief meer… 😉

 6. Die pc houd niet van voetbal en wil het dus allemaal niet meer meemaken.

 7. K*T zeg met je computer er mankeert toch wel wat aan die opstelling van je want deze vrouw zit op de bank (met een krat bier) en de man joeg ik de deur uit! 😉

 8. Ik ga voor een opstelling in het PSV Stadion vanavond, samen met Guus Meeuwis voetbal kijken… JIPPIE!

 9. succes met je pc,
  het komt goed…………….

 10. Succes, met alles! 😉

 11. Oef, sterkte ermee.
  Leuke opstelling, ben ik helemaal niet tegen.

 12. Daar zit een hele planning achter..

 13. Dat linkspammen hoeft echt niet hoor, je princiepes zet je maar op eigen log.

Geef een reactie