Cake van de week
Cake van de week

Cake van de week

Wat een weekje zeg, eerst een knallende oorpijn, die is inmiddels afgezakt, maar nu hoor ik aan ene kant niks meer. Mijn PC gecrasht na een update van drivers, gisteren weer eens helemaal opnieuw ingericht en nu kijken of ik die bewuste update kan vermijden. Mijn telefoon kwijtgeraakt, laten blokkeren en een dag later weer teruggevonden. Ga ik douchen breekt me de douchekop af en die is inmiddels alweer vervangen. Krijgt mijn vrouw een boete van 210 Euro voor het te hard rijden ergens in Drente, terwijl de auto gewoon thuis stond en zij aan het werk was in Heerlen. Het weer zullen we het maar niet over hebben, daar heeft iedereen last van. En de diverse stakingen laten we dan ook maar weg hier in deze keek op de week. En voor de rest gaat alles goed hier, ik mag niet klagen. En het slechte weer in het weekend maakt me ook niets uit, genoeg te doen nog aan mijn PC en sinds vrijdag heb ik onderstaande PDA, met telefoon uiteraard. Een HTC Touch.

14 reacties

  1. Eerst moet ik boos worden over je opstelling, warom mag ik als vrouw niet naar de voetbalwedstrijd kijken, maar vooruuit het autootje met het vele hout vergoedt wel iets en ten slotten zadel je me met een stuk huiswerk op. Moet ik weer gaan uitzoeken wat een PDA met telefoon is. Ik mis de wandeling met uitleg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.