Klussen – dag 2
Klussen – dag 2

Klussen – dag 2

Soms zit het mee, en af en toe zit het tegen. Als ik moet kiezen leg ik toch liever even een vloertje op de grond. Tegen de muur gaat toch net even wat anders. maar goed, ik mag niet klagen als ik naar het tussenresultaat na dag 2 kijk. Nu wordt het pas echt moeilijk en je ziet er straks niets van. Ik moet elektra gaan verleggen en zorgen dat de steunen voor de TV weer op de goede plaats aan de muur komen. Dan nog even de telefoon verleggen. Na afloop van klusdag 2 was ik even kapot moe.En als je zo’n hele dag in de weer bent heb je niet veel anders te vertellen.(foto is aanklikbaar voor een groter beeld). Daarom heb ik ook maar dag drie gedeeltelijk overgeslagen met klussen en ben daarvoor in de plaats met mijn vrouw op pad geweest. Mocht u mij vandaag missen weet u waar het aan ligt, of de stroom doet het niet meer, of het internet ligt eruit. En daarvoor heeft Boeddha ook geen passend antwoord klaar staan.


12 reacties

 1. Agnes

  Huh? Vanmorgen had ik een reactie geschreven, maar waarschijnlijk had ik de helft niet ingevuld bij mijn gegevens, en is de reactie niet geplaatst.
  Wat een gaaf idee om je muur zo te pimpen. Gewaagd, dat wel!
  Wat ga je op de linkermuur doen? Hetzelfde?
  Maarreh… niet piepen na 2 dagen klussen hoor… watje 😛
  Ik heb vandaag een ADV-tje, moet ook zo af en toe he? 😉 Plaats je foto’s van het geheel als je klaar bent? Ik mag altijd graag even bij anderen naar binnen gluren.
  Succes ermee!!

 2. Volgens mij heb je wel eer van je werk als het straks klaar is. Dit ene stukje muur ziet er al prima uit. Ik zou er niet aan moeten denken om dat parket aan de muur te bevestigen, op de vloer vond ik het al lastig genoeg.
  Succes verder!

 3. Ziet er goed uit dat stukje muur. Origineel idee parket tegen de muur.
  Dat je moe bent kan ik wel geloven ja. Klussen kan geestelijk ontspannend zijn, maar kost soms flink wat fysieke energie. Succes met het klus vervolg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.