Klussen, dag 1
Klussen, dag 1

Klussen, dag 1

Met veel plezier ben ik vandaag begonnen met klussen. Er moet een nieuwe wandbekleding op de muur komen, en waarom dan niet meteen parket er tegen. Ik hoor het u al denken, parket… Yep, parket. We hebben ooit eens vloerplaten tegen de muur gezien in bij meubelcentrum Heylen in Peer (Be), en naderhand in een Praxis krantje parket tegen de muur, dus zoiets moest er bij ons ook komen. Het is wel even werk, en de voorbereidingen zijn meestal het meeste werk, maar je moet er ook wat voor over hebben natuurlijk. De start is gemaakt, dat ziet u hieronder. En ik kan u verzekeren dat er inmiddels meer dan honderd gaten in de muur zijn geboord, daar evenzoveel pluggen in zitten, er dus ook zoveel schroeven ingaan en dat daarmee meer dan 45 meter panlat is vastgezet. (En dat ik geen schroef of plug heb gekocht, die had ik nog verzameld uit vorige klussen). Morgen verder met dag 2.


19 Comments

 1. Jan

  Ja waarom niet,parket aan de wand. Je moet het gewoon eens aandurven .Gelijk heb je . Ook ik heb altijd genoeg voorraad om aan zo,n klus te beginnen . Bewaar ook altijd alles in mijn garage. [soms te veel] Succes met je klus en en gr. Jan

 2. …. goh zeiden ze dat bij ons ook maar 😉
  VOor het eerst in mijn werkzame bestaan neem ik 4 weken vakantie, dat lijkt me dus heerlijk. Ook eens even wat overuurtjes mee pakken.

  Fijne avond,
  Marijke

 3. En ik maar denken dat je dat parket al lang tegen de muur had getimmerd …
  Afijn de kop is eraf … succes verder, ik ben benieuwd naar het uiteindelijk resultaat.
  In Fryslen zeggen we op zo’n moment: “It moat earst op syn slimst ear’t it better wurdt”.
  Vrij vertaald: veel slechter dan nu kan het er niet uit gaan zien … 😉

 4. Misschien handig om tevens te isoleren met dat dunne isolatiemateriaal. Ben erg benieuwd naar het resultaat en ik weet zeker dat het er mooi uitgaat zien! Sowieso leuk als je eens wat anders doet met parket/laminaat!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.