Terug van weggeweest
Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

Gisteravond ben ik mijn dochter met enkele vrienden en vriendinnen gaan halen op het vliegveld van Brussel, terug van een vakantie in Spanje Op de heenweg tot vlak voor Leuven in een noodweer gezeten met heel veel regen en in Brussel was het nog mooi weer. Maar het was van de zotte daar. In de file staan voor het vliegveld om een paar van die kabouters op te pakken. Dan maar even parkeren op het expressdek. Binnen was het ook al zo vol in de aankomsthal en uiteraard had het vliegtuig vertraging, maar goed, daar hou je gewoon rekening mee en zorgt dat je in ieder geval op tijd bent. Op de terugweg kon ik de lichten uit zetten. Miljaar wat een weer, een complete hoosbui met bijbehorend orkest en flitsend vuurwerk. dat was even anders dan een dag eerder, toen heb ik dit sfeerplaatje geschoten vlak voor dat we van het modelvliegveld vertrokken.(klik voor een groter beeld)


11 Comments

  1. Wij hebben het hier (omgeving Hoek van Holland) gewoon drooggehouden. We keken even naar de afscheidswedstrijd van Jaap Stam en waren verbaasd dat het daar noodweer was!! Hier scheen het zonnetje nog! Fijn dat ze er weer zijn!! Prachtige foto van the day before!!

  2. Wauw, wat een prachtige foto! Hier was het bijna noodweer en de ramen en deuren trilden bij de donderslagen. gelukkig hebben we het weer doorstaan maar ik heb wel aan alle kampeerders moeten denken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.