Een Delletje
Een Delletje

Een Delletje

Eigenlijk sneller en onverwacht is mijn nieuwe computer gisteren al gearriveerd. Vorige week besteld met een verwachte leverdatum van 5 augustus en maandag een mail dat die woensdag geleverd zou worden. Het is een gewone Dell 530 geworden zonder toeters en bellen. Maar met 4 jaar garantie kan het eigenlijk niet fout gaan. U kunt zich voorstellen wat ik gisteravond allemaal uitgespookt heb om alles weer in orde te krijgen en alles te installeren wat ik erop wilde hebben om weer normaal te kunnen loggen. vandaar vandaag niets bijzonders, nou ja, wel iets wat ik nou echt mooi vind. (klik even voor een groter plaatje)


14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.