Weegschaal
Weegschaal

Weegschaal

In een opwelling hebben we voor een week of zes terug bij C1000 en boek gekocht van Mathijs Vrieze met als titel lekker eten en gezonder afvallen. Mathijs beschrijft in dit boek een gezonde levenswijze met lekker eten. Nu is dat laatste voor iedereen anders en wat ik lekker vind, hoeft een ander niet lekker te vinden. Maar in tegenstelling tot alle dieten die we tot nu toe al geprobeerd hebben is dit verrassend lekker met geen exotische ingredienten die je alleen in de betere speciaalzaken, oosterse of mediterrane keuken kunt vinden. Het meeste is overal gewoon verkrijgbaar en is betaalbaar voor iedereen. Ik zal me niet afzetten tegen andere middelen om af te slanken, maar het is wel een dieet wat makkelijk vol te houden is. In de zes weken dat we er mee bezig zijn hebben we geen kinderen horen klagen, heeft iedereen gewoon meegegeten en ben ik inmiddels meer dan 9 kilo kwijt. En, zelden of nooit honger. Tuurlijk, ik zou op avonden zoals gisteren ook wel ergens op een terras willen zitten en een stevige pint vatten, maar ik weet zeker dat ik me dat in de ochtend met opstaan zou opbreken. De weegschaal hieronder was het eerste plaatje wat ik tegenkwam in google bij de zoektocht naar een weegschaal, een eye catcher voor degene die het eens willen proberen.


13 Comments

  1. Een paar kilo zou ik ook wel kwijtwillen (4 of zo), dus misschien dat ik ook eens kijk. Het is trouwens toch vaak niet het eten maar het er bewust mee omgaan wat het doet, of zie ik het mis? Dat je je pintje laat staan heeft niet met eten te maken maar meer met het nadenken over te maken volgens mij.
    Enniewee, ik kan na de vakantie per fiets naar mijn werk, hoop dat ook dat al ietsje scheelt…

  2. Afslanken is vooral een zaak van een gezond leefpatroon ontwikkelen en dat kan met allerlei eten… dat hoeft niet per se duur te zijn, of exotisch. Het gaat er ook om dat je dit patroon volhoudt en doorzet, ook als je al op gewicht bent…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.