Goed of slecht
Goed of slecht

Goed of slechtOver wat goed is en wat slecht is kun je hele discussies op zetten. Meestal worden deze vergeleken. Als ik kijk wat ze met graffiti in Rotterdam allemaal mooi kunnen maken is dat niet slecht. Je kunt bij Liesbeth genoeg mooie voorbeelden vinden. Maar je kunt het met graffiti ook veel slechter maken dan het was, ofwel de zaak bekladderen. Kijk naar de drie tanks langs de Maas. Dit maakt die tanks niet mooier. Beter is het dan om eigen initiatief te tonen en ze door een echte meester te laten spuiten. Deze tank, helaas niet voor iedereen zichtbaar, is er duidelijk op vooruit gegaan. Industriele kunst zal ik het noemen. Nu maar hopen dat de kladderaars hem niet vinden. En btw, mijn nieuwe computer met Vista lijkt en gedraagd zich nu als XP. We zullen het maar even ViXpee Proffesional noemen. (klikken op de foto’s geeft een veel mooier resultaat)11 Comments

  1. leuk dat je dit laat zien, en of het toeval is?? :), maar mij spreekt het duidelijk aan..je ziet meestal toch ook hele mooie dingen en het andere wat de men lelijk vind heet taggen om zichtbaar te zijn voor de groep, iedereen heeft z’n gebied enzo en als je het goed kan stijg je in aanzien..ook de plek is belangrijk, je kan ook legaal bezig zijn in Rotterdam op de legale muurtjes, de meeste dingen die ik laat zien is legaal, de meeste huisjes zijn van de gemeente

  2. Toch altijd nog beter dan tanks waar helemaal niets mee gedaan is. Ik vind ze best kleurrijk. Kunst is het dan weer niet, maar ja, het moet ook weer niet allemaal te mooi worden toch? šŸ˜‰

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.