Uit de oude doos
Uit de oude doos

Uit de oude doos

Iedere week wil ik eens terugkijken op foto’s uit de oude doos. Van kiekjes tot prachtexemplaar. U zegt het maar. Zelf vind ik onderstaande foto een juweeltje. Dit was de eerste die ik bij het bladeren tegenkwam. Het is een foto van Kasteel Hoensbroek genomen tegen de avond, na een dagje vliegen. Deze foto is een jaar of twee geleden genomen. Volgende keer duik ik in het echte archief.. Vandaag moet ik op het werk eens even pas op de plaats gaan maken. Volgens mij is het werk al klaar, alleen ik nog niet, en dat is knap lastig.18 Comments

  1. Frank (Catman)

    Een van de Fotografie-Gurus heeft ooit eens gezegd dat je landschappen alleen maar mooi kunt fotograferen tijdens het eerste half uur na zonsopkomst en het half uur voor zonsondergang. Wat deze foto zo aantrekkelijk maakt is inderdaad de kleur van het licht en de lange schaduwen van de laagstaande zon.

    Een uitdaging om nu te gaan bewijzen dat daar tussen in ook mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Of misschien valt er nog wat te sjoppen.

  2. Ziet het er vandaag de dag nog zo uit?
    Ik ben ooit eens bij iemand aan boord geweest en die maakte elke keer een foto van een onbewoond huisje als ze er voorbij voer. Dat heeft ze jaren volgehouden. Je ziet het huisje vervallen. Heel bijzonder vond ik dat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.