Deze foto is gemaakt in juni 2004. In de wei van een boer vond ik deze achtergelaten bouwkeet, gebruikt bij de Carnavalsoptocht in Nuth, getuige de opschriften Bavo Parochie, Nuth. Nu waarschijnlijk gebruikt als kippenstal. Wel keurig onderhouden.(Klik de Pic voor een groter beeld). Vandaag geen visje maar wel een verjaardagsfeestje. Hopelijk blijft het lekker weer.


24 Comments

  1. deze is ooit gebruikt voor een feest van de kerk;ark van noah; is met een stoet vanaf de kerk naar dierenpark nierhoven gegaan; daar heeft ie een poos gestaan; ik weet niet mer welk jaar dat was; en welk feest? is volgens mij niet in de carnavalsoptocht meegegaan;

    toon
  2. Hmm… wij zoeken nog een leuk tuinhuisje. Maar di’s net niet mijn ding!

    Was het weer wat goed bij jullie? Ik hoorde dat het overal in het land zo regende. Hier nauwelijks, pas na 5-en begon het te miezeren en inmiddels valt er een fijn buitje. Nou ja, goed voor de tuin πŸ˜‰

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.