Uit de oude doos – Tuinhuisje
Uit de oude doos – Tuinhuisje

Uit de oude doos – Tuinhuisje

Deze foto is gemaakt in juni 2004. In de wei van een boer vond ik deze achtergelaten bouwkeet, gebruikt bij de Carnavalsoptocht in Nuth, getuige de opschriften Bavo Parochie, Nuth. Nu waarschijnlijk gebruikt als kippenstal. Wel keurig onderhouden.(Klik de Pic voor een groter beeld). Vandaag geen visje maar wel een verjaardagsfeestje. Hopelijk blijft het lekker weer.


24 Comments

  1. toon

    deze is ooit gebruikt voor een feest van de kerk;ark van noah; is met een stoet vanaf de kerk naar dierenpark nierhoven gegaan; daar heeft ie een poos gestaan; ik weet niet mer welk jaar dat was; en welk feest? is volgens mij niet in de carnavalsoptocht meegegaan;

  2. Hmm… wij zoeken nog een leuk tuinhuisje. Maar di’s net niet mijn ding!

    Was het weer wat goed bij jullie? Ik hoorde dat het overal in het land zo regende. Hier nauwelijks, pas na 5-en begon het te miezeren en inmiddels valt er een fijn buitje. Nou ja, goed voor de tuin 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.