Uit de oude doos – Cerne v Poeumave

Op vakantie naar Tsjechie in juli 2004 en dit was de eerste trein die we er tegen kwamen vlak bij Cerne v Poeumave onze vakantieplaats aan het Lipnomeer. Een boemeltje weliswaar, maar een prachtig begin van een hele mooie vakantie. Tsjechie is een bijzonder land met hele mooie plaatsen. Het heeft een achterstand goed te maken, maar doet dit zonder de oude schoenen weg te gooien. Gewoon het beste uit twee tijden. Ik heb een aantal bijzondere foto’s uit die tijd, met toen nog een wat mindere camera, maar zeker het bekijken waard. (Klik op de foto voor een groter resultaat)


13 Comments

 1. prachtig land ; mooie natuur en natuurlijk die mooie stad praag voor betaalbare prijzen; ben er al 5x op vakantie geweest elke keer in een andere streek; prachtig

 2. Ik ben er 1 keer geweest, voor dat daar de oorlog begon. Een wonder schoon land en toch voelde ik mij er niet thuis. Wel een prachtige foto, zou zo voor een puzzel gebruikt kunnen worden.

 3. hele mooie foto juist,
  is niks mis mee

 4. Het ziet er mooi uit, maar ik neem aan dat dit voor de toeristen is.

 5. En je spreekt ook een aardig mondje Tsjechisch zo te zien 😀

 6. Mooi sfeerplaatje.
  Ik neem aan, dat dit een toeristisch lijntje was … of werd er nog een heuse dienstregeling mee onderhouden?

 7. Het gaat niet om de camera, maar om de foto

 8. Er is iets dat me weerhoudt naar dat land te gaan, ik weet alleen niet wat…

 9. Tjechie schijnt ook een prachtig land te zijn! Mooi ook dat ze naast de nodige modernisering ook oog houden voor het oude. Dat is toch de beste combi. Mooie foto!

 10. Dat is wel het mooiste, het beste uit twee tijden.

 11. Das idd wel een heel mooi sfeerplaatje!

 12. Ja, dat is een mooi gegeven, geen goede oude dingen wegdoen.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie