Uit de oude doos – Cerne v Poeumave
Uit de oude doos – Cerne v Poeumave

Uit de oude doos – Cerne v Poeumave

Op vakantie naar Tsjechie in juli 2004 en dit was de eerste trein die we er tegen kwamen vlak bij Cerne v Poeumave onze vakantieplaats aan het Lipnomeer. Een boemeltje weliswaar, maar een prachtig begin van een hele mooie vakantie. Tsjechie is een bijzonder land met hele mooie plaatsen. Het heeft een achterstand goed te maken, maar doet dit zonder de oude schoenen weg te gooien. Gewoon het beste uit twee tijden. Ik heb een aantal bijzondere foto’s uit die tijd, met toen nog een wat mindere camera, maar zeker het bekijken waard. (Klik op de foto voor een groter resultaat)


13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.