Van uw reporter – brand op de woonboelie

Van uw reporter – brand op de woonboelie


Gisterochtend om een uur of 5 werd er brand geconstateerd op de woonboulevard in Heerlen, het trieste resultaat ziet u op de foto’s. Gezien de oorzaak van de brand is het vermoeden dat er brandstichting heeft plaatsgevonden. Een container achter een van de zaken is in brand gestoken en het vuur is overgeslagen naar het pand. Grootste slachtoffer is de (water)beddenzaak Oase. Gelukkig zijn de panden goed toegankelijk en kon de brandweer erger voorkomen, maar gezien de puinhoop zal het wel weer even duren voordat daar activiteiten plaatsvinden. De schade bedraagt in de miljoenen. Geen funshopping meer daar, alleen ramptoerisme. En ja, ook ik was later op de avond daar…

14 Comments

  1. Jan

    Brand is verschrikkelijk om te zien . En dat er dan van die onverlaten rond lopen in dit wereldje die de boel ook nog eens aansteken.. Die knakker uit ,t Zand hebben nu toch wat langer weten vast te houden hoorde ik net op het nieuws. Gr. Jan

  2. ik zag het op tv, blijkbaar ook weer aangestoken..Dat is nu zo erg..Heeft men nu echt niks beters te doen vraag ik me af….
    Hier in belgie stond er een oude loods in brand, maar het blussen kostte wel het leven van twee brandweermannen..Das nog erger want die komen niet meer terug …..

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: