Gisterochtend om een uur of 5 werd er brand geconstateerd op de woonboulevard in Heerlen, het trieste resultaat ziet u op de foto’s. Gezien de oorzaak van de brand is het vermoeden dat er brandstichting heeft plaatsgevonden. Een container achter een van de zaken is in brand gestoken en het vuur is overgeslagen naar het pand. Grootste slachtoffer is de (water)beddenzaak Oase. Gelukkig zijn de panden goed toegankelijk en kon de brandweer erger voorkomen, maar gezien de puinhoop zal het wel weer even duren voordat daar activiteiten plaatsvinden. De schade bedraagt in de miljoenen. Geen funshopping meer daar, alleen ramptoerisme. En ja, ook ik was later op de avond daar…

14 Comments

  1. Brand is verschrikkelijk om te zien . En dat er dan van die onverlaten rond lopen in dit wereldje die de boel ook nog eens aansteken.. Die knakker uit ,t Zand hebben nu toch wat langer weten vast te houden hoorde ik net op het nieuws. Gr. Jan

    Jan
  2. ik zag het op tv, blijkbaar ook weer aangestoken..Dat is nu zo erg..Heeft men nu echt niks beters te doen vraag ik me af….
    Hier in belgie stond er een oude loods in brand, maar het blussen kostte wel het leven van twee brandweermannen..Das nog erger want die komen niet meer terug …..

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.