Funny – Boodschappenlijstje

Heeft u dat ook wel eens het idee dat u de helft vergeten bent na het boodschappen doen. Probeer het boodschappenlijstje dan maar eens op de onderstaande manier te maken. Tegen de tijd dat je het af hebt vergeet je echt niet meer wat erop staat. Met een beetje scan, knip en plakwerk is het te hergebruiken. Als rasechte funshoppers gaan wij gewoon nog een keer naar de winkel, toch… (plaatje kan groter door erop te klikken)15 Comments

 1. Leuk voor de funshopper: really ugly shoes, shoes I’m never gonna wear, shoes my colleague told me to buy, shoes I just heve to buy just because they are really expensive, shoes to match the sweater I might buy later today, shoes from Bata for my husband because he doesn’t understand fashion…

 2. Haha, wel heel erg creatief gedaan

 3. Ik zou het aan de muur hangen in plaats van opfrommelen in mijn jaszak.

 4. En toch vergeet ik meestal weer het lijstje mee te nemen op de boodschappen-wandeling.

 5. Het maakt zo’n boodschappenlijstje wel een stuk hipper!! 😉 Succes met het her-shoppen!

 6. Het is zeer zekere, zeer kunstig gemaakt

 7. Het doet me denken aan de manier waarop menige pagina in schrift en notitieblok werd gevuld tijdens oneindig saaie lesuren op het voortgezet onderwijse … 🙂

 8. zo die tekening is gaaf zeg!

 9. Als je elke keer hetzelfde nodig hebt is het reuze makkelijk!

 10. De jus staat onderaan. 🙂

 11. prachtig gewoon………..

 12. dat moet ik eens proberen:-)

 13. Tjonge zeg! Als ik het zo deed, tja, ik geloof dat ik een tatooshop zou starten of zo…

Geef een reactie