Funny – Boodschappenlijstje
Funny – Boodschappenlijstje

Funny – Boodschappenlijstje

Heeft u dat ook wel eens het idee dat u de helft vergeten bent na het boodschappen doen. Probeer het boodschappenlijstje dan maar eens op de onderstaande manier te maken. Tegen de tijd dat je het af hebt vergeet je echt niet meer wat erop staat. Met een beetje scan, knip en plakwerk is het te hergebruiken. Als rasechte funshoppers gaan wij gewoon nog een keer naar de winkel, toch… (plaatje kan groter door erop te klikken)15 Comments

  1. Leuk voor de funshopper: really ugly shoes, shoes I’m never gonna wear, shoes my colleague told me to buy, shoes I just heve to buy just because they are really expensive, shoes to match the sweater I might buy later today, shoes from Bata for my husband because he doesn’t understand fashion…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.