Van Serendipity naar WordPress
Van Serendipity naar WordPress

Van Serendipity naar WordPress

Van serendipity naar wordpress luidt de titel, en als u dit leest ziet u een hele nieuwe look, een fris begin van de herfst. Met een grotere content om meer teksten en foto’s kwijt te kunnen op de pagina. Niet dat serendipity me slecht bevallen is, integendeel. Als blogger is het een ideale tool. Maar ik wil meer doen in de lay out en de ontwikkeling van deze tool. Vandaar de switch naar wordpress. Ik had al geoefend met mijn andere sites en dat was me buitengewoon goed bevallen. Vooral de AJAX technieken die u hier te pas en te onpas tegen gaat komen, trekken me wel aan. Het is even wennen (ook voor Frank) maar dan heb je ook wat. Jongens van S9Y.ORG, de eerste blog die er (zelfs onder spam aanvallen) nooit onderuit is gegaan, bedankt. WP, I’m ready…

Een kort bericht, maar wel een waar alles naar tevredenheid is verlopen. Wat problemen met de database conversie in de testomgeving, maar voor de rest ging (bijna) alles goed. Alleen de links naar de schrijvers en de categorien zijn verloren. Voor de rest dacht ik niets. Alleen moeten jullie de RSS link aanpassen voor de reader die je gebruikt, im sorry…

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.