Van Serendipity naar WordPress

Van serendipity naar wordpress luidt de titel, en als u dit leest ziet u een hele nieuwe look, een fris begin van de herfst. Met een grotere content om meer teksten en foto’s kwijt te kunnen op de pagina. Niet dat serendipity me slecht bevallen is, integendeel. Als blogger is het een ideale tool. Maar ik wil meer doen in de lay out en de ontwikkeling van deze tool. Vandaar de switch naar wordpress. Ik had al geoefend met mijn andere sites en dat was me buitengewoon goed bevallen. Vooral de AJAX technieken die u hier te pas en te onpas tegen gaat komen, trekken me wel aan. Het is even wennen (ook voor Frank) maar dan heb je ook wat. Jongens van S9Y.ORG, de eerste blog die er (zelfs onder spam aanvallen) nooit onderuit is gegaan, bedankt. WP, I’m ready…

Een kort bericht, maar wel een waar alles naar tevredenheid is verlopen. Wat problemen met de database conversie in de testomgeving, maar voor de rest ging (bijna) alles goed. Alleen de links naar de schrijvers en de categorien zijn verloren. Voor de rest dacht ik niets. Alleen moeten jullie de RSS link aanpassen voor de reader die je gebruikt, im sorry…

16 Comments

 1. Oeps, nu zou ook het reageren moeten werken.

 2. heeeeeeeeeeee ik heb de nieuwe feed gemaakt hoor…ben ook net met WP bezig… ik kan geen foto’s uploaden, moet ze eerst ergens online zetten..ik doe vast iets fout lOL

 3. ziet er heel goed uit, die lamp trouwens ook…

 4. Het ziet er ook nu het klaar is lekker strak uit, Sjoerd.
  De RSS-feed is intussen aangepast.
  Leuk grapje met die lamp trouwens. 😉

 5. Moooooooooi! En je hebt elke keer een andere kop 🙂

 6. Leuk, Ik houd wel van zo’n ruime flex site.

 7. oepws……………….
  anders zeg

 8. Gefeliciteerd. Alles is goed verlopen zo te zien.

 9. Netjes en strak! Mooie lamp ook trouwens.

 10. Hee gaaf, ook bij WordPress! ziet er goed uit hier, nog steeds jou design alleen nu drie kolommen! en wat handig is dat..je krijgt de tijd om je reactie te veranderen:-)

 11. Volgens mijn reader ben ik al geabonneerd.
  Hmm, zal dan wel.

  Hoe dan ook, dit ziet er ook heel aardig uit, mooi!

 12. welkom in wordpressworld, werkt als een speer.

 13. Ajax technieken? Dat klinkt niet best…

 14. Ziet er goed uit! heel veel succes met wordpress.

 15. En nu kan ik dus reageren. Welkom bij wordpress.

 16. Kiek nu! Nog iemand over naar WordPress. Mooie lampt BTW 🙂

Geef een reactie