Hij is er! – by Frank
Hij is er! – by Frank

Hij is er! – by Frank

Mijn website is er. Eindelijk. Bij het van start gaan eind vorig jaar, van Bvision, had ik al gezegd dat ik ook nog een website voor mezelf zou gaan maken. Een paar weken vakantie nu, gaven mij de tijd om o.a. ook aan mijn nieuwe site te werken. Hij is niet af, maar dat is een website m.i. nooit. De komende tijd zal hij steeds verder gevuld worden.

Tot voor 2 weken wist ik niet welk CMS ik er voor zou gebruiken. Ik heb Joomla, Serendipty, Drupal en WordPress overwogen. Ik had vooraf een lichte voorkeur voor Serendipty. Dat kwam waarschijnlijk ook, omdat ik daar al regelmatig mee werkte. Maar na veel onderzoek vooral naar het integreren van een fotogallery, is het toch WordPress geworden. Dit stond helemaal los van het feit dat Bvision ook sinds enkele dagen in WordPress is. Me! en ik wisten dit niet van elkaar.

De kleur van de site is zwart. Dit omdat dit, denk ik, een mooier contrast geeft met foto’s. Met mijn site ga ik voornamelijk mijn eigen foto’s publiceren. Verder komen er in ieder geval ook mijn tutorials te staan, die ik ook al voor Bvision gemaakt heb. Regelmatig komen er ook tips en tricks te staan. Ik zal er niet of weinig bloggen, daar is hij ondanks het gebruik van WordPress niet voor bedoeld. Ook de mogelijkheid om commentaar te geven staat (nog) niet aan.

Klik hier of op de onderstaande foto om naar http://www.rsmln.nl te gaan.

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.