Pre-Pensioen
Pre-Pensioen

Pre-Pensioen

Voor het eerst sinds lange tijd krijg ik eens een echte vakantie. Vandaag neem ik als afscheid voor mijn collega’s een vlaai mee en na vandaag ga ik me eens even grondig voorbereiden op onze vakantie naar Toscane, en wel naar het plaatsje Montecatini-Terme. Vijf weken zal deze werkonderbreking duren, of wel grote vakantie. Mijn collega’s zijn stikjaloers en dat mag ook van mij. De planning ziet u in de loop van de weken wel voorbij komen. Een fiks aantal dagen is ingeruimd voor onderhoud en verfraaiing van de leefomgeving. Maar ik loop voorruit. Ontspannen en genieten is het devies van mijn “pre-pensioen”. En voor mijn collega’s, ciao, a novembre.

21 Comments

  1. 5 weken vakantie kan je met recht een prepensioen noemen!! Heerlijk voor je om 5 weken je zakelijke werkzaamheden goodbye te kunnen zeggen en je te concentreren op je vakantie en wat klussen in huis. Toscane is een van de regio’s waar ik ook wel eens een weekie zou door willen brengen. Allerlei leuks in het vooruitzicht dus en vandaag de laatste dag van de voorpret!

  2. Ik ben een van die collega’s, maar stikjaloers ben ik niet, nou ja, hooguit een beetje, hooguit een gevoel van: “dat zou ik ook wel willen”. Maar Sjoerd hiermee is de trend ge-set. Ik overweeg 6 weken volgend jaar! Ik heb toch dagen genoeg over dit jaar. šŸ˜‰

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.