Pre-Pensioen

Voor het eerst sinds lange tijd krijg ik eens een echte vakantie. Vandaag neem ik als afscheid voor mijn collega’s een vlaai mee en na vandaag ga ik me eens even grondig voorbereiden op onze vakantie naar Toscane, en wel naar het plaatsje Montecatini-Terme. Vijf weken zal deze werkonderbreking duren, of wel grote vakantie. Mijn collega’s zijn stikjaloers en dat mag ook van mij. De planning ziet u in de loop van de weken wel voorbij komen. Een fiks aantal dagen is ingeruimd voor onderhoud en verfraaiing van de leefomgeving. Maar ik loop voorruit. Ontspannen en genieten is het devies van mijn “pre-pensioen”. En voor mijn collega’s, ciao, a novembre.

21 Comments

 1. wauw!!! Geniet er maar van!

 2. Wauw, ga je naar Cinqueterre? gweldig mooi en heel veel plezier!

 3. wow super zeg,
  geniet maar lekker van jullie vakantie daar.
  ik wacht op de foto,s.
  🙂

 4. Dat is een lekker vooruitzicht! Geniet er van!
  Voor je er erg in hebt…

 5. Geen vijf weken Toscane helaas, ik moet thuis ook nog wat doen….

 6. Oh wat heerlijk, Toscane! Daar ga ik volgende zomer echt weer naartoe. De plek waar jj heen gaat ken ik nog niet, dus ben benieuwd!

 7. Oh het is daar zo heerlijk…… Toscane kan je niet lang genoeg naar toe gaan. Geniet er van! Ciao!

 8. Vijf weken is niet niks, alleen weet ik niet of vijf weken in Toscane niet wat te lang is, zo groot is het nu ook weer niet…

 9. Het begin van het echte leven he? Geniet maar met volle teugen!!!

 10. Jaloesie is de duivel onder de gevoelens. Veel plezier met die vijf weken!

 11. Wauw, dat ziet er goed goed uit. Wat een heerlijk vooruitzicht.

 12. Het lijkt me geen straf om daar een paar weken door te brengen.
  Veel plezier de komende weken. We zien de plaatjes wel verschijnen.
  Geniet ervan!

 13. Wat een heerlijk vooruitzicht! Geniet er maar lekker van!

 14. Daar ga je vast heel veel plezier hebben, mooie foto’s maken he!

 15. 5 weken vakantie kan je met recht een prepensioen noemen!! Heerlijk voor je om 5 weken je zakelijke werkzaamheden goodbye te kunnen zeggen en je te concentreren op je vakantie en wat klussen in huis. Toscane is een van de regio’s waar ik ook wel eens een weekie zou door willen brengen. Allerlei leuks in het vooruitzicht dus en vandaag de laatste dag van de voorpret!

 16. Ik ben een van die collega’s, maar stikjaloers ben ik niet, nou ja, hooguit een beetje, hooguit een gevoel van: “dat zou ik ook wel willen”. Maar Sjoerd hiermee is de trend ge-set. Ik overweeg 6 weken volgend jaar! Ik heb toch dagen genoeg over dit jaar. 😉

 17. Je moet er gelijk maar lekker blijven.
  Het pre pensioen gevoel goed vast houden:-)

 18. Dat lijkt me wel een omgeving waar je heerlijk kunt toeven.
  Geniet er maar volop van.

 19. Montecatini – Terme. Ik ben er geweest. Het is groter dan jij denkt, dus bepaald geen plaatsje. En ook nog eens leuk.

Geef een reactie